Grand dao dokaz da Zorica ne govori istinu, Keba umesto nje u žiriju

ZVEZDE GRANDA | 20/06/2015


Nakon što je u svom saopštenju otkrila da je “Zvezde Granda” napustila jer nije bila ispoštovana od strane TV Prva i Grand produkcije, a PR služba Granda demantovala te navode, je revoltirano rekla da nikada nisu poslali poruku Popoviću. Ipak, PR služba televizije poslala je dokaz u vidu poruke i saopštenje, koje prenosimo u celosti:

- Poruka sa telefona Saše Popovića za koju Kemiš i tvrde da ne postoji i da je nikada nisu poslali direktoru Grand produkcije postoji. Iz poruke se jasno vidi da je žiri napustila iz čistog hira, a nikako iz razloga koje je javno navela – kažu nam iz produkcije.

Keba umesto Zorice u „Zvezdama Granda“

Iako se šuškalo da su svađe između direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića i članice žirija „Zvezda Granda“ Zorice Brunclik izrežirane zarad dizanja rejtinga, nakon prekida saradnje očigledno je da su tenzije bile stvarne. Zorica više neće biti deo žirija, a kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, nju će zameniti Dragan Kojić Keba.

Vesna Milanović, PR menadžer „Grand produkcije“, poslala nam je sledeće saopštenje:
- Pokušaj Zorice Brunclik da omalovaži takmičenje u kom je i sama učestvovala i koje više od decenije ima besprekornu reputaciju biće jasniji nakon što se pročita kompletna poruka koju je Brunclikova pre nekoliko dana poslala direktoru „Grand produkcije“ Saši Popoviću, a koja je u potpunoj suprotnosti od onoga što javno navodi kao razloge svog odlaska. „E sad je ovo naša odluka… i nadam se da ćeš nas razumeti i između nas ništa neće promeniti. Od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dokle god si na TV Prvoj… i sve što treba za Grand TV i za tebe lično mi smo tu 24 h… i hvala za sve što si lično uradio za nas… Volimo te i poštujemo. Tvoji Zorica i Kemiš.“

izvor: blic

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci