Nikolina donela odluku: Saša i ja smo odlučili, da svako ide svojim putem

ZVEZDE GRANDA | 24/06/2015


Kapor ljutito je reagirala na brojna špekuliranja da je u medijima samo zbog toga što je supruga Saše Kapora. Plavokosa pjevačica kazala je da je svjesna svojih pjevačkih sposobnosti, te da dosta ulaže truda i napora u svoje pjesme,, spotove, ali i nastupe. Zbog udaje, trudnoće, a poslije i zdravstvenih problema bila je primorana na pauzu. Kako najvljuje njeno vrijeme tek dolazi, a trudit će se da svojim fanovima ponudi samo najbolje.

Kazala je da će u budućnosti ona i Saša graditi posebne karijere, te da će svako krenuti svojim putem, što se tiče posla.
- To je zbog toga što se mnogo stvari desilo za kratak vremenski period. Trudnoća udaja i to je ljudima iz medija bilo jako interesantno i ja to sve poštujem. Ipak, vremenom ćemo Saša i ja graditi posebne karijere i to će da se odvoji. Svako nek’ ide svojim putem. Najbitnije je da smo jedno drugom najveća podrška u svemu što radimo. Ja sam evo već privukla pažnju novim singlom i trudit ću se da ubuduće gradim svoj put na estradi – kazala je Nikolina.

izvor: expressmag

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti