Nikolina: Saša me nije oterao iz Granda

ZVEZDE GRANDA | 20/06/2015


Loši dani su iza nje. Ova hrabra mlada uspješna žena lavovski se borila kako bi što prije pobijedila bolest i vratila se u zagrljaj svog mezimca.

- Hvala Bogu, problemi s tumorom na grliću materice su iza mene. Sve se uspješno riješilo na svu sreću i ti loši dani su iza mene. Najbitnije je da je sada sve uredu, te da mogu uživati u ljubavi sa svojim najmilijim. Redovno idem na kontrole i apelirala bih svim ženama da redovno idu na preglede i da ne zanemaruju svoje zdravlje – ističe Nikolina.

Novitet je što je ova lijepa Sarajka potpisala i ugovor s jednom evropskom modnom agencijom, a uskoro će se i širom Beograda pojaviti bilbordi, na kojima će ona reklamirati poznate brendove.

- Sretna sam zbog uspjeha koji sam ostvarila prezentirajući singl i spot za pjesmu „Sumnjivo lice“. Svakodnevno dobivam brojne pozitivne komentare, a ljudi i na mojim nastupima, pjevaju svaku riječ iz pjesme, što me mnogo raduje. Dosta nastupam, a drago mi je što ću se uskoro okušati i u ulozi modela – ponosno će Nina.

Nedavno se šuškalo, da je Nikolina zaratila s „Grand produkcijom“, tačnije pričalo se da ju je direktor „Granda“ Saša Popvić izbacio iz produkcijske kuće, zbog toga što se bez njegovog znanja prijavila na „Pinkov festival“.

- Tačno je da sam aplicirala na „Pinkov festival“ i to s pjesmom „Sumnjivo lice“. Nažalost moja pjesma nije prošla. U početku mi je bilo žao, jer sam u glavi osmislila čak i koreografiju, ali sada kad vidim koliki je uspjeh ostvarila bez festivala jako sam sretna. Bitno je da su moji fanovi zadovoljni. Što se tiče te konstatacije da se direktor Saša Popović naljutio na mene, mogu vam kazati da je to jedna velika laž. Nije me otjerao s Granda, niti se naljutio. On je predivan čovjek, pun razumjevanja i velika mi je podrška od početka moje karijere. Da je u tom periodu bio „Grandov festival“, aplicirala bih na njega. Moram vam otkriti da je gospodin Popović kazao, da je singl „Sumnjivo lice“, pun pogodak i da je oduševljen. Uskoro najavljujem brojna iznenađenja za sve svoje fanove – otkriva lijepa Sarajka.

izvor: expressmag

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti