Radina ispovest: Momirovi roditelji moraju da me poštuju

ZVEZDE GRANDA | 20/06/2015


Bez obzira na to što više ne želi da priča o dečku Momiru Gajiću, samo za novi STAR je otvorila dušu.

Za jubilarni 30. rođendan ćeš napraviti gala žurku, da neće tada pasti i veridba sa Momirom?

“Ne očekujem veridbu (smeh). Nama je mnogo lepo ovako i mi smo jedan mladalački par. Uživamo potpuno u slobodi koja u ovom trenutku ne podrazumeva velike obaveze, već samo druženje sa prijateljima i lepe izlaske, romantične večere, odlazak u bioskop…”

Nedavno se pisalo da te njegova majka i sestra ne vole?

“Malo sam se raspitivala kako je potekla ta priča. Rekli su mi da su saznali preko drugarice koja je to čula u nekom kafiću od druga Momirove sestre. I meni je bilo jasno o čemu se radi. U redu je kada o meni pišu svašta, ja sam navikla na to, ali ne znam zbog čega mešaju druge ljude iz mog okruženja.”

Pa u kakvim si odnosima sa njima?

“Trudim se da ne iznosim detalje o vezi sa Momirom jer to ničemu ne vodi. Da me stvarno ne vole i da tu ima nečeg lošeg, verujem da bi se naširoko pisalo o tome. Momirovi roditelji su pre svega obrazovani ljudi, kulturni i veoma svedeni u razgovoru. Smatram da su familijarni odnosi veoma bitni i da treba da se poštujemo pre svega. Znači, ne moramo mi da budemo najbolji prijatelji jer nismo bliski ni po godinama. Ali poštovanja mora da bude, to je obavezno!”

izvor: star magazin

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti