Ćazim nije kupio stan Aleksandri

ZVEZDE GRANDA | 29/07/2015


Iako je više poznat kao biznismen, a ne zavodnik pjevačica kako ga uglavnom predstavljaju novinari iz Srbije, Ćazim Osmani se uvijek nađe u pričama o estradnim avanturama. Ni kriv ni dužan, reći će on kroz smijeh jer dovoljno mu je samo da popije prijateljsku kafu s nekom od pjevačica i poslije toga uslijedi “bombardovanje” u medijima kako je sada “pokupio” neku novu.

Tako se nedavno u nekim novinama pojavila priča po kojoj su, navodno, stan u Beogradu Aleksandri Prijović kupili on i Šaban Šaulić. Osmani se nasmijao na takve priče ističući kako to nema veze s istinom te da je samo jedna u nizu izmišljotina o njegovom privatnom životu. Ćazimu su takve priče još odavno postale smiješne. I ne zamara se previše njima. Samo mu nije jasno, zbog čega ga neki novinari uvije povezuju s pjevačicama. Za razliku od njega posljednja priča o navodnoj vezi između Aleksandre i Ćazima “izašla je na nos” srbijanskoj pjevačici.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandra je navodno dobila nekoliko prijetećih poruka s nepoznatog broja. Po sadržaju poruka jedino što zna je to da ih je pisala neka djevojka koja joj je zaprijetila kako će joj zapaliti stan koji je dobila na poklon.
Ona se, kako čujemo, požalila svojim prijateljicama nakon što je dobila te poruke zabrinuta zbog njihovog sadržaja.
- Ne znam zašto ljudi izmišljaju takve gluposti. To neme veze sa istinom. Kakav stan, kakva veza sa Ćazimom – pričala je pjevačica svojim prijateljicama.

izvor: expressmag

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti