Gorana bi da bude kao Karleuša i kaže: Mama mi daje savete vezane za javni život, dok me tata uči da pevam

ZVEZDE GRANDA | 29/07/2015


, koja je stigla do polufinala “Zvezda Granda“, u fokusu javnosti je od kad je u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, pobednikom rijalitija “Parovi“.

Gorana (25) je iz Prokuplja. Završila je nižu muzičku školu, uporedo sa osnovnom, i bila odličan đak. Sada studira u Nišu Muzičku akademiju, na kojoj su joj ostala tri ispita do kraja.

– Gledala sam kroz prozor i plakala, jer dok su se druga deca igrala ja sam vežbala. Oduvek mi je bio san da budem zvezda “Granda”. Godinama unazad gledam “Grand”. Pitala sam se “Bože da li ću ja nekada tu da pevam?”. Nikada nisam odustala – priča Gorana.

Babićeva je, pre dve godine, ispala u trećem krugu takmičenja, ali nije izgubila nadu, pa se ponovo prijavila. U sezoni koja je nedavno završena, stigla je do polufinala.

– Imam snimke kako pevam u dvorištu, sa crevom za polivanje bašte u rukama, kad sam bila mala, dok svira Lepa Brena – kaže zvezda “Granda” i otkriva ko su joj uzori.

– To su Ceca, Seka Aleksić, Karleuša, a kad sam bila mala, nisam mogla da jedem i da spavam uveče dok ne vidim i ne čujem na televiziji Lepu Brenu – rekla je Gorana.

Imponuje joj kad joj kažu da liči na Seku Aleksić, a mi smo je pitali šta misli o Karleuši.

- Karleuša je savšena žena, kad je vidiš ne možeš da joj nađeš manu. Ona je meni prelepa.

Gorana dolazi iz porodice koja se bavi javnim životom, pa joj kamere, a ni tezge nisu ništa strano.

– Mama mi je novinarka, radila je na radiju i na televiziji. Dopisnik je RTS-a. Ona je uvek tu da mi pomogne, da mi da savet. Tata mi je muzičar, svira klavijature. Stric takođe svira. Svi smo, porodično, na neki način u javnosti. Mama mi daje savete vezane za javni život, dok me tata uči da pevam.

Najveći bakšiš koji je dobila bio je 800 evra za sat vremena pevanja, na privatnoj proslavi gde je bila gost. Gorana je atraktivna devojka, pa nas je intresovalo kako reaguju muškarci na nju na tezgama.

– Bilo kojim poslom da se baviš, moraš da držiš do sebe, mora da postoji neka granica. Za sada nisam imala nekih neprijatnih situacija.

izvor: telegraf

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti