Milan Mitrović uskoro pravi svadbu u akva parku

ZVEZDE GRANDA | 12/07/2015


, koji sa devojkom Bojanom Trifunović očekuje prinovu, odlučio je da se sledeće nedelje zavetuje na večnu ljubav. Intimno venčanje odigraće se u jednom akva parku nedaleko od Beograda.

- Zbog Bojaninog stanja i porođaja koji je čeka uskoro, mladenci su odlučili da sada ne prave veliku svadbu, već da na neobičan način obeleže sklapanje braka. Oboje su vrlo originalni, pa se niko od prijatelja nije izenandio što će svadba biti u akva parku, gde će gosti moći da uživaju u kupanju i vožnji toboganima čitav dan. Nakon govora matičara i kada Milan i Bojana potpišu venčani list, planiran je ručak, a zatim provod uz muziku i aktivnosti u akva parku – priča dobar Mitrovićev prijatelj.

- Mnogima je možda čudno što smo za venčanje izabarali akva park, ali to nam se dopalo, a veliku svadbu planiramo tek na jesen – ističe Mitrović, koji ne krije radost što će postati tata dečaka.

Koliko će ovo venčanje biti opušteno i nonšalantno, govori to da Milan samo sedam dana pred ceremoniju još nije potpuno spreman. Kada smo ga pozvali kako bismo potvrdili informacije do kojih smo došli, rekao nam je:

- Iskren da budem, još se nisam potpuno spremio. Tek treba da idem da probam odelo, jer ću ga dobiti na poklon, pa ne razmišljam mnogo gde ću da ga tražim. Bojana je od svog brata dobila materijal za venčanicu iz Pariza, tako da se sada priprema da sve bude besprekorno. Brine o svakom detalju, kao i svaka mlada – kaže budući mladoženja.

izvor: Alo

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti