Oženio se Milan Mitrović – slike i video snimci

ZVEZDE GRANDA | 17/07/2015


Oženio se !

i njegova izabranica Bojana Trifunović, venčali su se u prisustvu najbliže rodibine, prijatelja i kumova.

Srećni par na večnu ljubav zakleo se u jednom beogradskom restoranu, a veselju su prisustvovale i brojne Milanove kolege, među kojima su bili , , , , i mnogi drugi.

Par se verio u aprilu, a danas su svoju ljubav krunisali i brakom.

Oženio se

Milan Mitrović koji je svoju popularnost stekao učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, odlučio je da stavi tačku na momačke dane i okrene se porodičnom životu. Pevač je svoju devojku Bojanu Trifunović verio krajem aprila, tačnije za njen rođendan, a danas su se jedno drugom pred matičarem zavetovali na večnu ljubav.

Par je napravio intimnu ceremoniju za svoju najbližu porodicu i prijatelje. Pevač je za ovu priliku izabrao klasično odelo dok je mlada izabrala lepu belu haljine ispod koje se nadzire trudnički stomak.

“Presrećan sam jer sam se oženio ženom svog života. Svadbu je trebalo da pravimo u septembru, ali zbog toga što je beba napredna i stomak je mojoj lepšoj polovini sve veći, odlučili smo da to bude baš danas. Nemam tremu i siguran sam da ću ovaj dan pamtiti večno”, rekao je ponosni mladoženja koji se u toku večeri latio i mikrofona.

zvezde granda

zvezde granda

zvezde granda

I tako nas Milan Mitrovic rece "Da" Snajka dobro doslaBojana TrifunoviccLine Meee

Posted by Milica Dragoslav Pavlovic on Wednesday, July 15, 2015

Milan Mitrović se oženio – video

izvor: pulsonline

Tagovi: , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Slike Zvezda granda, Video Snimci