Saša Popović se zaglavio u liftu, Brena i Šaban se opuštali uz cigarete i alkohol

ZVEZDE GRANDA | 14/07/2015


, koji uvek sve drži pod kontrolom, napokon je odahnuo pošto je još jednu generaciju „Zvezda Granda“ doveo do finala, u kojem je proglašen pobednik. On je u više navrata dolazio i odlazio, pa je na kraju krenuo u svoj apartman, ali nije mu se baš dalo da se tako lako popne na svoj sprat. Liftom se prvo vozao gore-dole, dok se nije zaglavio. Kad su posle drame od nekoliko minuta jedva uspeli da evakuišu direktora „Granda“, on je iz lifta izašao bled kao krpa, a zatim je otrčao uz stepenice do sobe kao da ga neko juri.

Za razliku od takmičara, koji su bili isuviše fini tokom slavlja, žiri je sebi nakon uspešno obavljenog posla baš dao oduška. Šaban Šaulić i odmah su se dohvatili pića i cigareta, pa kralj narodne muzike nije ispuštao pivo iz ruku, a gazdarica „Granda“ cigaretu.

Šaban je, inače, zbog lošeg zdravlja i preporuke lekara skoro potpuno izbacio alkohol, ali nije odoleo da se ovom prilikom ne osveži hladnim pićem.

Isto tako, Brena već izvesno vreme ne puši, ali ipak u specijalnim prilikama, kao što je ova, ne može da ne zapali. Pored toga, nazdravljala je belim vinom.

izvor: kurir

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti