Semir Jahić posle finala poručio fanovima…

ZVEZDE GRANDA | 15/07/2015


i su izdominirali u finalu Zvezda Granda. Jahić je osvojio drugo mjesto, te ujedno postao vlasnik automobila, dok je Berkoviću zaslužena prva pozicija donijela CD i stan. Njih dvojica su se jako dpbro sprijatelji, pa se i van snimanja često druže. Povodom svega, se oglasio na Facebooku…

Dragi moji,Zelim da se zahvalim svima Vama koji ste mi na bilo koji nacin bili podrska u toku ovih posljednjih 10…

Posted by Semir Jahić on Tuesday, July 14, 2015

- “Dragi moji,

Zelim da se zahvalim svima Vama koji ste mi na bilo koji nacin bili podrska u toku ovih posljednjih (10) mjeseci bilo glasanjem, lajkanjem ili komentarima podrske. Posebno bih se zahvalio svima Vama koji ste zustro glasali za mene tokom takmicenja. Iako sam bio mnogo puta umoran od puta I nisam mogao ispuniti sva ocekivanja Vi ste ipak ‘stojali’ uz mene I bili mi najveca podrska.

Ja sam prezadovoljan plasmanom s obzirom na veliku konkurenciju. Da budem iskren nisam se nadao da cu doci do finala a kamoli jos osvojiti drugo mjesto.

Tokom ovih (10) mjeseci upoznao sam toliko dobrih ljudi I stekao mnogo novih prijateljstava tako da se zahvaljujem Grandu na ukazanoj prilici, jer ovo je za mene bilo nezaboravno iskustvo. Takode bih zelio cestitati svim mojim kolegama koji su ucestvovali u ovom takmicenju. Cestitam jos jednom Harisu na osvojenom prvom mjestu.

U narednom period ja cu se I dalje truditi da ispunim vasa ocekivanja I opravdam Vase povjerenje. Imacu priliku nadam se da se druzim sa svim fanovima.

Pozdravljam vas I ljubim od srca.

Neizmjerno Zahvalan Vas Sema“, stoji u Semirovom Facebook statusu.

izvor: ekskluziva

Tagovi: , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti