Tijana: Darko je okorela seljačina

ZVEZDE GRANDA | 29/07/2015


Tijana Ajfon žestoko je izvređala Darka Lazića pred Mimi Oro i Mirkom Šijanom na splavu Shake’n’Shake, a prema rečima prisutnih, malo je falilo i da ga polije pićem! Kako priča naš izvor sa lica mesta, Tijana je na splav došla u društvu Mimi Oro i jednog prijatelja, nakon čega im se u separeu pridružio i Mirko Šijan sa društvom. Posle pola sata stigao je i i odmah prišao kako bi se javio Šijanu. Tijani je pružio ruku i rekao:

“Ćao! Darko!“

To je nju izbacilo iz takta jer je sa Lazićem išla u školu.

“Tijana je ostala šokirana kada joj je Darko pružio ruku da se upoznaju. Prvo ga je pogledala, a onda je viknula:`Ma naduvaš mi se ku*ca, seljačino!`On ju je gledao ne shvatajući, a ona se okrenula ka Mimi govoreći da ne može da veruje šta čovek radi. `Kad se hranio na recku kod mojih roditelja u radnji i kad me je muvao, znao je ko sam, a sad me, kao, ne poznaje. E pa svašta ću doživeti!`, vikala je Tijana, dok ju je Mimi smirivala. Još je dodala kako se njihove porodice znaju decenijama. Od besa je htela i da ga polije pićem, ali ju je Mimi zaustavila“, priča naš izvor koji je bio u istom društvu.

Kada smo pozvali Tijanu i pitali je da li se malo smirila, ona nije bila voljna za priču.

“Ma, užas! Neću ni da pričam o njemu jer me je razočarao. On je okorela seljačina. Šokirana sam onim što je uradio. Čuj, on meni prilazi i pruža mi ruku da se upoznamo, a znamo se ceo život?! Možda je i zaboravio koliko me je smarao da budem sa njim sve dok se nije smuvao sa Anom. Očigledno je zvezda sve zaboravila“, kaže Tijana.

izvor: svet

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti