KRVAVA KAFANSKA TUČA: Pevač Granda se pobio sa vlasnikom restorana i završio u Urgentnom centru

ZVEZDE GRANDA | 09/08/2015


se potukao s momkom albanskog porekla S. E. u svom klubu „Premijer“ na Ledinama, nakon čega su obojica završili u Urgentnom centru.

Kako otkrivamo, preksinoć se u lokalu održavala žurka otvorenog tipa, na koju je svratio i jedan nepoznati Albanac. Kad mu je konobar prišao da naplati, on ga je, navodno, išamarao, zbog čega je pevač naredio da napusti objekat.

U tom momentu, kako tvrde očevici, priskočili su i Vasićevi drugovi i počeli da se tuku sa gostom, a potom je folker iz besa slupao prozor na njegovom automobilu marke „audi A4“, nakon čega ga je ovaj parčićem stakla isekao po ruci. Policija je u 5.15 napravila uviđaj, nakon čega su i Vasić i mladić prebačeni u Hitnu da im saniraju povrede.

- Sloba se veselio s društvom u kafiću, čak je i pevao jer je bila živa svirka. Atmosfera je bila sjajna, sve dok se na vratima nije pojavio jedan nepoznati dečko, koji ranije nije dolazio na to mesto. Na njega u početku niko nije obraćao pažnju dok je sedeo za stolom i pio, a kasnije je došlo do opšte pometnje. Kad mu je konobar prišao da naplati, ovaj mu je šmekerski odbrusio: „Mi Albanci nikad nigde ne plaćamo, pa nećemo ni ovde.“ Mladić mu je ponovo ponudio račun i zamolio ga da plati ceh, pa je Sehadi počeo da ga udara i plačući je uleteo u šank. Vasić je odmah skočio, a za njim i još nekoliko momaka, koji su počeli da ga tuku. Kad je krenuo ka svojim kolima, Sloba mu je od besa polupao stakla, a Sehadi je onda njega posekao – priča jedan od momaka iz kafane.

Pozvali smo Vasića, koji je sve pokušao da zataška, pa je negirao da je uopšte i bio u lokalu, iako je na Fejsbuk profilu prethodno najavljivao svoj dolazak.

- Svi me zovu zbog ove gluposti, nisam imao nikakav problem. U Urgentnom centru sam bio s drugom koji je rasekao ruku na čaši i zato sam povezan s tim. Meni nije ništa!

slobodan vasic

nedavno je otvorio restoran i bazene u Surčinu, a prostor je navodno zakupio od izvesnog Sehadija Elmazinija, sa kojim se potukao zbog novca.

Kako „Alo!“ saznaje, Sloba je pevao u restoranu te večeri, a Sehadi je naručivao pesmu za pesmom, međutim, kada mu je pevač tražio novac za naručene muzičke želje, Elmazini nije želeo da plati i rekao je Vasiću da nema novca.

- Sloba je pevao celu noć, ali je očekivao da će da dobije novac za toliko muzičkih želja. Kada je video da ovaj nema novca, poludeo je. Prvo je izašao napolje i razbio mu stakla na automobilu, a kada je Sehadi to video, počela je tuča. Vasiću je nastradala ruka jer mu je staklo rascepalo kožu. Vlasnik lokala je zadobio nekoliko udaraca – priča naš izvor i dodaje da je Sloba odmah otišao u Urgentni centar.

- Pevač je primljen u Urgentni centar, ali je ustanovljeno da ima zanemarljive povrede koje su odmah sanirane, te mu je samo dat zapisnik. Surčinska policija je takođe odmah reagovala te su obojica dali izjave o pomenutom incidentu – kaže naš izvor iz medicinske ustanove.

Inače, Slobodan i ugostitelj su dobili prekršajne prijave, a samo pukom srećom nije bilo ozbiljnih posledica. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačem, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

slobodan vasic

Sloba pokazao isečenu ruku

, koji je negirao da se u svom klubu na Ledinama tukao sa gostom S. E., kome je nakon toga polupao kola, posle čega su obojica završila u Urgentnom centru, uhvaćen je u laži!

Naime, njegov saradnik objavio je fotografiju na kojoj se vidi da mu je prst zavijen, uprkos tome što zvezda „Granda“ nije hteo da prizna da je u vreme incidenta uopšte i bio u svom lokalu.

- U Urgentnom centru sam bio s drugom koji je rasekao ruku na čašu i zato sam povezan s tim. Meni nije ništa – rekao je Sloba za Kurir nakon tuče.

izvori: kurir/alo

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti, Slike Zvezda granda