Milica “demantuje” sve – uskoro nova pesma i seksi spot

ZVEZDE GRANDA | 08/08/2015


Nakon prošlogodišnjeg albuma prvenca, koji je prošao odlično, je pre nekoliko meseci objavila spot za pesmu “Selfie” i napravila zavidan uspeh, ali da ova seksi brineta nikada ne miruje i ozbiljno razmišlja o svojoj karijeri potvrđuje i podatak da već dva meseca ima pripremljen svoj sledeći korak.
Naime, kako saznajemo, publika će za dve nedelje imati prilike da premijerno čuje njen novi singl i pogleda visokobudžetni spot koji je uradila pod rediteljskom palicom Aleksandra Kerekeša Kekija, a ono što je posebno zanimljivo jeste da je Pavlovićeva čitav projekat dva meseca držala u strogoj tajnosti. Pesma nosi naziv “Demantujem”, a radili su je njeni stalni saradnici, Nemanja Antonić i Divna Milovanović.

- Iako je “Selfie” objavila krajem aprila meseca, Milica je odmah ubrzo završila sa radovima i na novom singlu. Sa svojom odabranom ekipom saradnika je rešila da ništa ne prepušta slučaju, pa je već u junu mesecu snimila i visokobudžetni video spot. Koliko je profesionalna potvrđuje i činjenica da je gotovo dva meseca uspela da sakrije od javnosti da su njen sledeći singl i spot već pripremljeni i da je samo na njoj odluka kada će ga lansirati u javnost. Mada, to i ne treba da čudi kada je Milica u pitanju jer je ista situacija bila i kada je bez prethodne najave objavila svoj prvi album i spotove za sve pesme – otkriva izvor, koji dodaje da će nova pesma biti korak napred kada je njena karijera u pitanju.

- Nova pesma se razlikuje od svega što je do sada snimila. Milica ne želi da prati aktuelne trendove i da snima iste pesme kao ostatak estrade, već želi da se razlikuje, pa će tako i pesma “Demantujem” biti nešto što se stilski ne uklapa u sve ono što je trenutno aktuelno u Srbiji, zbog čega je i sačekala kraj leta da publici predstavi svoj novi singl. U visokobudžetnom spotu će sebe pokazati u seksepilnijem izdanju nego ikada, a kadrovi koje je snimila će sigurno zapaliti publiku – otkriva naš izvor.

izvor: opera17

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti