Milica o karijeri, novom albumu, braku: Još ne razmišljam o udaji

ZVEZDE GRANDA | 08/08/2015


Kada se prije deset godina pojavila na šou „Zvezde Granda“ bila je stidna, mala, plava, slatka djevojčica. No, njenom nevinom šarmu ni tada niko nije mogao odoljeti i ona sa svojih 14 godina postaje pobjednica drugog serijala ovako velikog muzičkog šoua. Danas je pred nama strastvena, atraktivna dama koja više ne skriva stidljivo svoj pogled, čvrsto stoji na zemlji i jasno zna šta hoće i želi.

Pisalo se ovih dana da želi stati na ludi kamen, no prema njenim riječima to se neće desiti.
- Još ne razmišljam o udaji, polako. Ništa ne planiram jer znate kako kažu „Ti planiraš a Bog se smije“. Uživamo u ljubavi i zajedničkom životu i to nam je dovoljno. Ovih dana razmišljam samo o novim pjesmama i albumu koji će uskoro izaći – kazala nam je ova vesela djevojka.

Nakon velikog uspjeha pjesama “Tri čaše”, “Moje zlato” i “Konačna odluka”, djevojka iz Kruševca odlučila je obradovati publiku novim albumom koji sprema već nekoliko mjeseci. Na novom albumu naći će se pored ove tri pjesme, naći i pet novih među kojima i duet sa Jelenom Rozgom, koji će ovih dana ugledati svjetlo dana. No, kako ova mlada dama koju bije glas da je perfekcionista, ništa ne prepušta slučaju, ne žuri tako da će izlazak albuma sačekati do početka jeseni.

A do tada ona radi punom parom. Za predah i ne zna jer je njen radni kalendar “išaran” za cijelo ljeto. Najviše ovog ljeta nastupa u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori…a za svaki od nastupa se traži karta više.

- Presretna sam kada poslije svirke od gostiju čujem da su se fenomenalno proveli i da se raduju već sljedećem nastupu – kaže Mica, koja koliko god da je turneja naporta zbog čestih putovanja i nespavanja, uživa.

- Na godišnji odmor ću ići krajem avgusta, ali to je samo odmor od nastupa. Najvjerovatnije ću ga provesti u studiju gdje ću završavati pjesme za album koji bi trebalo da izađe u septembru.

U deset godina karijere Milica je plovila mirnim vodama. O njoj se samo pisalo u seperlativu i nikada se nije mogla čuti nijedna ružna riječ. No, u posljednje vrijeme mediji je ne maze. Prvo je bila, kako i sama kaže razapeta na križ zbog ljubavi. Za one koji možda i ne znaju zaljubila se u čovjeka koji je još bio u zvaničnom braku, no ne i pod istim krovom sa, sada već I zakonski bivšom ženom. No, ljubav je pobijedila. Ali samim tim i Milica jer nije nasijedala na neke priče i glasine koje su kružile okolo.

Kaže, ne postoji tekst koji je može razljutiti jer je odavno naučila da emotivno ne reaguje na pisanja o njoj.

izvor: expressmag

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti