Milica se uvalila dečku na gajbu!

ZVEZDE GRANDA | 20/08/2015


napustila je svoj stan na Novom Beogradu i preselila se kod dečka Miloša Paunovića.

Zvezda „Granda“ je sve više vremena provodila kod njega, a sve manje u svom stanu, pa je rešila da spakuje stvari i uvali se dečku na gajbu. Iako je ovo veoma ozbiljan korak, Milica ipak ne planira da se još uvek udaje za Miloša. Lepo joj je da žive u vanbračnoj zajednici.

- Milica i Miloš super funkcionišu. Ona se mnogo žrtvovala zbog njihove ljubavi. Na početku veze svi su je kritikovali jer je on u tom trenutku još uvek bio oženjen i tek je dobio dete. Sada je dočekala svojih pet minuta i svima pokazuje koliko je srećna uz njega – priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

- Oboma je više bilo preko glave da se viđaju čas kod nje, čas kod njega. Nekada se dešavalo da Milica bude kod Miloša samo dva dana i onda se vrati u svoj stan, što ju je nerviralo – priča izvor.

Todorovićeva je sa selidbom počela selektivno, prvo je kupila četkicu za zube, a onda je krenula da donosi garderobu i obuću. Miloš joj je tada predložio da dođe da živi kod njega.

- Milica je zbog Miloša naučila da kuva. Ne zna baš mnogo jela da napravi, ali se trudi. Ona hoće da kuva, ali neće da obavlja kućne poslove, i to je dečku jasno stavila do znanja. Zbog toga je on angažovao ženu koja dolazi dva puta nedeljno da im sređuje stan i pegla odeću – završava naš izvor.

izvor: kurir

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti