Mirza: Krajem septembra planiram da izbacim novu pjesmu i spot

ZVEZDE GRANDA | 02/08/2015


je pobjedom u šou „Zvezde Granda“, stekao je armiju fanova, osvojio srca mnogih pripadnica nježnijeg spola.
Selimović radi k’o dragstor, a svako malo je na drugoj destinaciji. Uskoro najavljuje brojna iznenađenja za sve svoje fanove.

Snima li se i koliko često nastupaš?
– Inače sam tip osobe koja ne voli da miruje i da se zadržava na jednom mjestu, uvijek putujem negdje, radim nešto, snimam, pjevam. Krajem septembra planiram da izbacim novu pjesmu i spot. Drago mi je da je album dobro prihvaćen od strane publike i što pjevaju moje pjesme na nastupima. Dosta dogovorenih nastupa ima ove godine, najznačajniji je vjerovatno odlazak u Australiju u septembru.

Haris Berković, tvoj je nasljednik. Koliko si zadovoljan izborom najboljeg i ko je bio tvoj favorit?
- Semir i Haris su bili moji favoriti. Svi finalisti su mi dobri prijatelji i u dobrim smo odnosima. Harisu čestitam na pobjedi i želim mu sve najbolje.

Imaš li djevojku?
- S obzirom da o privatnom životu nikad nisam mnogo govorio, tako će biti i sada. Uglavnom, sretan sam i sve je na svom mjestu.

Pričalo se da te po Srebreniku viđaju s 20-godišnjakinom, te da ste neko vrijeme bilo u vezi. Jesu li te špekulacije tačne?
- Prvi put čujem. Ne viđam se s 20-godišnjakinjom iz Srebrenika.

Po kuloarima kruže priče da si s Nadicom Ademov u vezi….
- O Nadici, kao i o svakoj drugoj kolegici i kolegi mogu da kažem samo najljepše. Dobri smo prijatelji.

Koliko su tačne priče, da si kazao da je Gile jako dobar pjevač, ali da mu još uvijek treba dobar hit, kako bi bio najbolji? Družiš li se s njim?
– Gile je dobar pjevač i dobar drug. Nikada nisam izjavio to. Družimo se i naravno da on zna da ga veoma cijenim i poštujem.

izvor: expressmag

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti