Topalko ima novog zeta

ZVEZDE GRANDA | 19/08/2015


ima novog zeta. Kako saznajemo, njegova ćerka, osamnaestogodišnja Helena, započela je vezu s Filipom Rovčaninom, sestrićem Darka Šarića.

- Filip i Helena se znaju još iz Beograda, a vezu su započeli nedavno u Crnoj Gori. Oni se ne kriju, zajedno su išli na Sveti Stefan, vodio ju je i u Porto Montenegro, obasipao poklonima i pažnjom, a svaku noć su izlazili u provod. Helena je mamu upoznala s dečkom, ali tatu nije jer nije s njima na moru. Ko zna da li bi i želeo da se vidi s njim pošto mu mnogo smeta to što je on sin Šarićeve rođene sestre Danijele – priča jedna od Heleninih drugarica i dodaje:

- Iako joj je Topalko rekao da raskine tu vezu dok je još na početku, ona nije htela. Heleni Filip odgovara jer se odlično ponaša prema njoj i ispunjava joj svaku želju. Topalko smatra da on pošteno radi svoj posao i smeta mu da on, a pre svega njegova mezimica, budu povezani s ljudima s one strane zakona – završava naš izvor.

Kontaktirali smo s Filipom, koji je potvrdio da mu je Helena Topalović nova devojka.

- Znao sam da me zbog toga zovete. Tačno je da smo Helena i ja u vezi. Ne znam da li za to zna njen otac, ali pretpostavljam da su mu javili – iskren je Filip, koji je tri godine stariji od svoje devojke.

Zvali smo i pevača, ali nam se on nije javio na telefon. Komentar nije želeo da daje ni pošto smo mu poslali poruku.

helena topalovic

izvor: kurir

Tagovi: , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Slike Zvezda granda