Za Jelenu nema krize: Od septembra spremam album

ZVEZDE GRANDA | 02/08/2015


: Vodim računa o svom licu i telu
- Rešila sam da promenim život, što uključuje i način ishrane, ali i da više spavam – kaže pevačica, koja se na priče o krizi na estradi uopšte ne obazire, a za koju mnogi tvrde da izgleda bolje nego ikada.

- Za mene krize nema! Radim svih sedam dana u nedelji. Prezadovoljna sam onim što sam postigla, a od septembra spremam album – kaže Jelena.

Ona ističe i da “nije radila ništa na sebi”.

- Nisam stavljala ni botoks, ni hijaluron. To mi još nije potrebno. Vodim računa o svom licu i telu i moram priznati da najviše para dajem na kozmetiku – objašnjava pevačica.

- Lepo je čuti komplimente, posebno ako oni dolaze od žena. Svaka žena treba da bude negovana. Moram priznati da nikad nisam bila zadovoljnija svojim izgledom, a i prijatelji mi često kažu da sam „prava bomba“. Mislim da se moje unutrašnje zadovoljstvo odražava i na moj izgled – kaže Jelena.

Pevačica se prošle godine verila za svog izabranika, žandarma sa kojim je otpočela i zajednički život. Svadbom se, kako kaže, ne opterećuje.

- Uživam u statusu verenice. Teško je da imaš privatan život kada se baviš pevanjem. Skoro nikad nisam kod kuće i zato sam presrećna što pored sebe imam nekog ko sve to razume – kaže .

izvor: blic

Tagovi: ,

Kategorije: Najnovije vesti