Lepa Brena: Karleuši smo oprostili sve

ZVEZDE GRANDA | 26/09/2015


Kada je objavljeno da će biti članica žirija, mnogi su bili šokirani jer pevačica nije bila u dobrim odnosima sa „Grandom“. Međutim, kako je za „Alo!“ rekla Brena, ona i Saša Popović su profesionalci i znaju da oproste ljudima.

- Razmišljali smo šta bi to bilo zanimljivo i šta bi to bilo interesantno. Ja sam mnogo godina u ovom poslu, u šou biznisu, ja sam profesionalac i nikada ne koristim intrige i konflikte da bih pokazala ko sam i šta sam. Mi smo ovim gestom pokazali da smo profesionalci i da ćemo joj dati veliku, veoma ozbiljnu šansu – izjavila je i dodala da se iskreno nada da će se u stručnom žiriju naći i .

- Iskreno se nadam da će i Marija biti u žiriju. Ako bude uskladila sve svoje obaveze, biće nam veoma drago – dodaje pevačica.

Inače, u prethodnim sezonama muzičkog takmičenja Brena je imala ulogu u produkcijskom žiriju sa Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem, a od ove jeseni na njenom mestu naći će se Snežana Đurišić.

- Snežana će biti u ulozi u kojoj sam ja bila, sa produkcijom. Ona je mudra i pametna žena, tako da ne brinem za nju kako će se snaći, a bilo bi i smešno da se u ovim godinama ne snađe. Pre svega, ona je izvanredan sluhista.

Brena ima novi zadatak, i to u „Zvezdicama Granda“, čemu se posebno raduje.

- Veoma me raduje što ću se družiti sa decom. Jedino se plašim svoje prevelike emotivnosti prema kandidatima. Saša je mnogo jači u toj priči jer on ima posla preko glave, tako da emocije na neki način eliminiše, ali ako budem morala da budem neki ozbiljni sudija i da vodim tu priču, videću da suzbijem malo te emocije – završava za naš list popularna pevačica.

izvor: Alo

Tagovi: , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti