PUBLIKA ODUŠEVLJENA, POPOVIĆ OČEKUJE OGROMAN REJTING

ZVEZDE GRANDA | 26/09/2015


Kada je pre dve nedelje u domaćim medijima odjeknula informacija da će Jelena Karleuša postati član žirija takmičenja “” mnogi su bili u neverici. Obučena u belu odevnu kombinaciju JK je samouvereno ušetala u studio Grand produkcije i izazvala potpunu pometnju među publikom.

- Jelena je poznata kao iskrena i srčana osoba koja nema problem da kaže ono što misli, kao i da se suprotstavi onima koji se ne slažu sa njenim mišljenjem. Popović je računao na njenu iskrenost i nije sumnjao da će kao najintrigantnija muzička zvezda 21. veka na ovim prostorima umeti da prepozna prave zvezde, ali i da će se boriti za svoju reč, i nije pogrešio. Jelena je već prvog dana uspela da se sukobi sa Šabanom Šaulićem i Bosancem, a sa Marijom Šerifović je imala i nekoliko zanimljivih situacija koje će sigurno nasmejati publiku. Nakon snimanja Popović joj je čestitao i priznao da je oduševljen njenim ponašanjem. Veruje da će deseta sezona razvaliti gledanost i rejting – otkriva naš izvor sa snimanja.

- Ono što je zanimljivo jeste da je Jelena član žirija koji ima najveću podršku publike u studiju koja je podržavala svaku njenu odluku i iznošenje mišljenja, pa je nagrađivala aplauzom – završava naš izvor.

izvor: opera17

Tagovi: , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti