ZVEZDE GRANDA 2016 – SUPERFINALE – (15. 07.) : Pobednik je IBRO BUBLIN (cela emisija 44.) – snimak

ZVEZDE GRANDA | 15/07/2016


2016 – SUPERFINALE – UŽIVO: Pobednik je…

Posle dugih deset meseci, direktor “Grand produkcije” Saša Popović rešio je da se veliko superfinale održi u Sarajevu 15. jula, u najvećoj bosanskoj hali Zetra.

Za pobedu će se boriti najboljih 13 takmičara: Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Marjana Katić, , Uroš Živković, Denis Ibrahimović, Nikola Ajdinović Šećer, Zvezdana Stevanović, Aleksandra Mladenović i Ermin Redžić Bubi. Tu su i Faruk Duran, Dejana Erić i Nenad Manojlović, koji su u baražu vraćeni u takmičenje.

21:00 Saša Popović je otvorio veliko superfinale.

“Od ovog trenutka linije su otvorene”, rekao je Saša.

22:06 Saša Popović je dobio rezultate. Nakon prvog preseka iz takmičenja ispadaju: Maryana i Zvezdana. Obe takmičarke su se zahvalile publici.

Što se tiče muških kandidata dalje nisu prošli: Denis i Nenad.

22:33 Završen je drugi krug, sledi drugi presek.

23:08 Nakon drugog preseka iz takmičenja su ispali: Faruk, Marina, Dejana i Uroš.

23:32 Završen je treći krug, glasovi se sabiraju, a za to vreme Marija Šerifović peva svoj veliki hit “Pametna i luda”.

00:22 Saša Popović je stigao sa rezultatima i rekao da će pobednik biti gost na koncertu Željka Joksimovića na stadionu Koševo.

je pobednik desete sezone “Zvezda Granda” čije je superfinale bilo održano pred više desetina hiljada ljudi u najvećoj sarajevskog dvorani “Zetra”. Ibro se našao u oštroj konkurenciji sa još dvanaest superfinalista ali je odlukom glasova publike ipak on odneo titulu nove . Na drugom mestu našao se Fatmir Sulejmani, dok je trećeplasirani Ermin Redžić Bubi. Četvrto mesto pripalo je Nikoli Ajdinoviću, dok je peto mesto zauzela Aleksandra Mladenović.

– Bosanac – (live) – ZG SUPERFINALE 15/16 – 15.07.16. EM 44 – (Zetra)

Tagovi: , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci