ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 24. UŽIVO – (04. 03.): Dalje su prošli Denis, Katarina, Milana, Nebojša, Hana, Dušica, Hristijan, Zoran, Jasmin i Nero

ZVEZDE GRANDA | 04/03/2017


– emisija 24. UŽIVO – (04. 03.): Dalje su prošli Denis Bagavac, Katarina Milojković, Milana Stevanov, Nebojša Plavšić, Hana Mašić, Dušica Tričković, Hristijan Trišoski, Zoran Bušin, Jasmin Šehić i Nero Delić

Denis Bagavac iz Mostara učestvovao je u duelu sa Benjaminom Redžićem iz Gornjeg Vakufa.

Prvi kandidat predstavio se pesmom “Dodir neba” Nedeljka Bajića Baje dok je drugi izabrao numeru “Perje” Milana Stankovića. Rezultat je bio izjednačen, odnosno dobili su po tri glasa.

U drugom delu Denis je izvođenjem numere “Kilo gore, kilo dole” Mileta Kitića podigao sve u studiju na noge i razigrao Jelenu Karleušu, dok je Benjamin otpevao “Slike u oku” od Luisa.

Katarina Milojković iz Knjaževca učestvovala je u duelu sa Milanov Stevanov iz Srpskog Itebeja.

Prva se predstavila pesmom “Jelen” Slađe Alegro, dok je druga izabrala numeru “Senke” Aleksandre Prijović. Rezultat je na početku bio pet prema tri za Milanu.

U drugom delu Katraina je otpevala “Jadna ti je moja moć” Cece Ražnatović dok je Milana izvela numeru “Robinja” Snežane Đurišić. Žiri je sve vreme podržavao aplauzima ove dve dame.

Miloš Kovač Kovačević iz Novog Sada učestvovao je u duelu sa Nebojšom Plavšićem iz Pećinaca.

Prvi se predstavio pesmom “Ja bez tebe nisam ja” Šerifa Konjevića, dok je drugi izveo numeru “Kad ljubav zakasni” Saše Matića. Rezultat je bio pet prema jedan za Miloša.

U drugom delu Miloš je otpevao pesmu “Ja potpuno trijezan” Dina Merlina, dok se Nebojša predstavio numerom “Koliko sam usana poljubio” Nikole Rokvića.

Šejla Hujdur iz Bugojna učestvovala je u duelu sa Ailom Krupić iz Sanskog Mosta.

Prva se predstavila pesmom “Suze za kraj” Danice Krstić, dok je druga izvela numeru “Ginem” od Magazina. Rezultat je bio pet prema dva za Danicu.

U drugom delu Šejla je otpevala “Šta da zaboravim” Marije Šerifović i to se nije dopalo ni Mariji ni Jeleni još dok je pevala. Aila je pokušala da popravi utisak numerom “Mogla sam” Milice Pavlović, a da li je u tome uspela…

Hana Mašić iz Zagreba učestvovala je u duelu sa Dušicom Tričković iz Niša.

Prva se predstavila pesmom “Uradi mi to” Ivane Selakov, dok je druga otpevala “Ljubavna” tanje Banjanin. Rezultat je na početku bio četiri prema tri za Hanu.

U drugom delu Hana je izabrala numeru “Čuvaj moje srce” Aleksandre Radović, dok je Dušica izvela “To mi radi nesrećo” Doris Dragović.

Hristijan Trišoski iz Kičeva učestvovao je u duelu sa Zoranom Bušinom iz Zrenjanina.

Prvi kandidat predstavio se pesmom “More sokol pije”, dok je drugi izabrao numeru “Prokleta bila” Sergeja Ćetkovića. Rezultat je u prvom delu bio šest prema jedan za Hristijana koji je dobio ovacije za izvođenje prve pesme.

U drugom delu Hristijan je otpevao “Bože čuvaj je od zla” Tošeta Proeskog, dok je Zoran podigao atmosferu izvođenjem pesme “Umirem 100 puta dnevno” Tonija Cetinskog.

Denis Musai iz Travnika učestvovao je u duelu sa Jasminom Šehićem iz Brčkog.

Prvi kandidat predstavio se pesom “Oči jedne žene” Predraga Živkovića Tozovca, dok je drugi izabrao numeru “Donesi divlje mirise”. Rezultat je u prvom delu bio šest prema jedan za Jasmina.

U drugom delu Denis je otpevao “Neznanku” Radiše Uroševića, dok je Jasmin izveo numeru “Omaklo mi se” Ace Lukasa.

Goran Mladenović iz Nove Pazove učestvovao je u duelu sa Nerom Delićem iz Zenice.

Prvi kandidat predstavio se pesmom “Pijane usne” Lexington benda, dok je drugi izabrao numeru “Upali svetlo” Ace Lukasa. Privremeni rezultat bio je četiri prema tri za Gorana.

U drugom delu Goran je otpevao “Sto posto” Amadeus benda, dok je Nero izveo numeru “Hendikepiran” Lapsus benda.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Denis Bagavac, Katarina Milojković, Milana Stevanov, Nebojša Plavšić, Hana Mašić, Dušica Tričković, Hristijan Trišoski, Zoran Bušin, Jasmin Šehić i Nero Delić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci