ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 25. UŽIVO – (11. 03.): Dalje su prošli Marijana, Mila, Kristina, Lejla, Armin, Damir, Oliver, Valentino, Ahmed i Nemanja

ZVEZDE GRANDA | 11/03/2017


– emisija 25. UŽIVO – (11. 03.): Dalje su prošli Marijana Mariangel, Mila Miletić, Kristina Nina Jovanović, Lejla Zahirović, Armin Jusufović, Damir Džakić, Oliver Aleksovski, Valentino Perutina, Ahmed Dadi Redžić i Nemanja Todorović

Bojan Živaljević iz Podgorice učestvovao je u duelu sa Markom Kostićem iz Mirlovaca. Prvi se predstavio pesmom “Svirajte noćas samo za nju” Tome Zdravkovića, dok je drugi izabrao numeru “Žal” Šabana Šaulića. Rezultat je bio šest prema jedan za Marka.

U drugom delu Bojan je otpevao “I kad me svi zaborave” Marinka Rokvića dok je Marko izveo “Hladno je ugrij me” Harisa Džinovića.

Marijana Mariangel iz Skoplja učestvovala je u duelu sa Milom Miletić iz Paraćina.

Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Vlak” Aleksandre Radović, dok je druga izabrala numeru “Kao so u moru” Aleksandre Radović.

U drugom delu Marijana je otpevala “Upravo ostavljena” Jelene Karleuše tokom čijeg izvođenja je Jelena Karleuša greškom poklonila svoj glas drugoj takmičarki. Potom je Mila izvela pesmu “Đođi u pet do pet” od “Ambasadora” i tako zadala veoma težak zadatak članovima žirija.

Aleksandra Đuranović iz Mrkonjić Grada učestvovala je u duelu sa Kristinom Ninom Jovanović iz Niša.

Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Ostrvo tuge” Selme Bajrami, dok je druga izabrala numeru “Nevinost” Cece Ražnatović. Nakon prve pesme Kristina je ubedljivo vodila sa sedam glasova.

U drugom delu Aleksandra se predstavila numerom “Da ne vidi ona” Danijele Vranić, dok je Kristina otpevala “Dobro jutro lepi moj” Ane Bekute i pokazala da odlično radi svoj posao. Nakon njihovog nastupa došlo je do svađe u žiriju, a Marija Šerifović je želela da zauvek napusti “”.

Lejla Zahirović iz Srebrenika učestvovala je u duelu sa Dianom Mihajlović iz Skobalja.

Prva se predstavila pesmom “Rukujmo se kao prijatelji” Selme Bajrami, dok je druga izabrala numeru “Dobrodošao u klub” Severine.

U drugom delu Lejla je otpevala “To mi radi nesrećo” Doris Dragović dok se Diana odlučila za interpretaciju pesme “Boginja” Milice Pavlović. Lejla je dobila svih sedam glasova i plasirala se direktno dalje, dok je Diana pokazala svoje plesno umeće.

Armin Jusufović iz Tuzle učestvovao je u duelu sa Damirom Džakićem iz Banovića.

Prvi kandidat predstavio se pesmom “Tako lako” Dženana Lončarevića, dok je drugi otpevao “Dušo moja” Kemala Montena. Početni rezultat bio je četiri prema tri za Armina.

U drugom delu Armin je zapevao “Zauvek tvoj” Tropiko benda, dok je Damir izabrao numeru “Da l si sretnija” Tošeta Proeskog.

Nevzad Čamdžić iz Travnika učestvovao je u duelu sa Oliverom Aleksovskim iz Kumanova.

Prvi se predstavio pesmom “Prosjak i kralj” Adila, dok je drugi izabrao numeru “Eleno kerko”. Rezultat je bio pet prema dva za Nevzada.

U drugom delu Nevzad je otpevao “Ljubila me žena ta” Sinana Sakića, dok je Oliver zapevao “Dobro da nije neko veće zlo” Lexington benda. Posle nastupa obojica su dobili po sedam glasova. Usledilo je natpevavanje.

Valentino Perutina iz Mostara učestvovao je u duelu sa Bojanom Savićem iz Beograda.

Prvi se predstavio pesmom “A ti si izabrala njega” Saše Matiča, dok je drugi izabrao numeru “Anžeo čuvar” Saše Matića. Preliminarni rezultat je bio četiri prema tri za Valentina.

U drugom delu Valentino je otpevao “Imam samo jednu želju”, dok je Bojan nastavio u sličnom ritmu numerom “Noć do podne” Saše Kovačevića. Valentino je od Jelene Karleuše dobio kompliment da je prelep muškarac koji sigurno slama ženska srca.

Ahmed Dadi Redžić iz Bihaća učestvovao je u duelu sa Nemanjom Todorovićem iz Beograda.

Prvi kandidat predstavio se pesmom “Laku noć” Dženana Lončarevića, dok je drugi izabrao numeru “Dođi” od Parnog valjka.

U drugom delu Ahmed je otpevao “Emina” Hari Mata Harija, a Nemanja je izveo numeru “Prekasno” Amar Gileta. Žiri je jednoglasno odlučio da obojica prođu direktno u treći krug.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Marijana Mariangel, Mila Miletić, Kristina Nina Jovanović, Lejla Zahirović, Armin Jusufović, Damir Džakić, Oliver Aleksovski, Valentino Perutina, Ahmed Dadi Redžić i Nemanja Todorović.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci