ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 26. UŽIVO – (18. 03.): Dalje su prošli Željko, Jetiš, Nadica, Maja, Petar, Lidija, Stefan, Sanel i Sande

ZVEZDE GRANDA | 18/03/2017


2017 – emisija 25. UŽIVO – (11. 03.): Dalje su prošli Željko Vučković, Jetiš Hadija, Nadica Vermezović, Maja Đorđević, Petar Vasić, Lidija Janković, Stefan Arsenijević, Sanel Smolo i Sande Mitev

Željko Vučković iz Kuršumlije učestvovao je u duelu sa Jetiš Hadijom iz Novog Sada. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Donesi divlje mirise” Nina Rešića, dok je drugi izabrao numeru “Samo ljubav kako zna da boli” Ljube Aličića. Preliminarni rezultat bio je četiri prema četiri.

U drugom delu Željko je zapevao “Prekasno” Amar Gileta, dok je Jetiš otpevao “Korak do sna” Darka Lazića.

Nadica Vermezović iz Valjeva učestvovala je u duelu sa Majom Đorđević iz Dizeldorfa. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Ljube se dobri, loši, zli”, dok je druga izabrala numeru “Ne dam na tebe” Jelene Tomašević. Preliminarni rezultat bio je sedam prema jedan za Maju.

U drugom delu Nadica je otpevala “Zeleno” od Lune, dok je Maja napravila odličnu atmosferu pesmom “Ti si taj što luduje” Maje Odžaklijevske. Žiri je bio oduševljen Majinom interpretacijom, a jedno se čekao sedmi glas od Viki do samog kraja. Nadica je dobila sve pohvale za izgled koji podseća na Lejdi Gagu, dok je Maja oduševila pevanjem.

Petar Vasić Iz Valjeva učestvovao je u duelu sa Darkom Angelovskim iz Skoplja. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Živim da te volim”, dok je drugi izabrao numeru “Lejla” Harija Mata Harija. Preliminarni rezultat bio je šest prema dva za Petra.

U drugom delu Petar je otpevao “Ljubav preko žice” Lexington benda, dok je Darko razveslio publiku numerom “Ja hoću sad” Ritam srca. Odlukom žirija Petar Vasić se plasirao direktno u treći krug.

Tijana Mitić iz Pirota učestvovala je u duelu sa Adnom Jusufbašić iz Bugojna. Prvi kandidatkinja predstavila se pesmom “Neka mi ne svane” Danijele Martinović, dok je druga izabrala numeru “Sa bilo kim” Milice Todorović. Preliminarni rezultat bio četiri prema tri za Danijelu.

U drugom delu Tijana je otpevala “Negativ” Tijane Dapčević dok je Adna izvela “S tobom bar znam gde je dno” Ane Bekute.

Stefan Arsenijević iz Kragujevca učestvovao u duelu sa Osmanom Krehićem iz Travnika. Prvi kandidat predtavio se pesmom “Boliš me” Mirze Selimovića, dok je drugi izabrao numeru “Da se opet rodim” Sinana Sakića. Preliminarni rezultat bio je pet prema dva za Osmana.

U drugom delu Stefan je izveo numeru “Sve sam s tobom izgubio” Šabana Šaulića, dok je Osman otpevao pesmu “Jelena” Marinka Rokvića. Iako je Stefan dobio šest glasova odlukom produkcije je prošao direktno dalje.

Nevena Marković iz Kosovske Kamenice učestvovala je u duelu sa Lidijom Janković iz Draginja. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Poželi sreću drugima”, dok je druga izabrala numeru “Bitku sam izgubila” Verice Šerifović.

U drugom delu Nevena je zapevala “Senke” Aleksandre Prijović, dok je Lidija izabrala “Imam pesmu da vam pevam” Lepe Brene.

Stefan Milićević iz Zrenjanina učestvovao je u duelu sa Anidom Ćušićem iz Mostara. Prvi se predstavio pesmom “Donesi divlje mirise”, dok je drugi izabrao numeru “Anđeo čuvar” Saše Matića. Posle prve pesme vodio je Anid sa četiri glasa prema tri.

U drugom delu Stefan je otpevao “Noćna ptica” Nedeljka Bajića Baje, dok je Anid izabrao pesmu “Ja nisam taj” Nikole Rokvića.

Sanel Smolo iz Kaknja učestvovao je u duelu sa Sandeom Mitevim iz Strumice. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Boli me što me ne voliš”, dok je drugi izabrao numeru “Ako možeš ti” Harisa Džinovića.

U drugom delu Sanel je otpevao “Noćas mi se s tobom spava” Šabana Šaulića, dok je Sande odabrao “Ti meni lažeš sve” Duška Kuliša.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Željko Vučković, Jetiš Hadija, Nadica Vermezović, Maja Đorđević, Petar Vasić, Lidija Janković, Stefan Arsenijević, Sanel Smolo i Sande Mitev.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci