ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 27. UŽIVO – (25. 03.): Dalje su prošli Svetlana, Miloš, Aldina, Nina, Miroslava, Marija, Jasmin, Mahir, Mehdi, Dušan i Raša

ZVEZDE GRANDA | 25/03/2017


2017 – emisija 27. UŽIVO – (25. 03.): Dalje su prošli Svetlana Žeželj, Miloš Živković, Aldina Beširević, Nina Đumić, Miroslava Milutinović, Marija Resimić, Jasmin Alievski, Mahir Mulalić, Mehdi Žigo, Dušan Mandić i Raša Savić

Almir Delić učestvovao je u duelu sa Aleksandrom Miškovskim. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Nije meni”, dok je drugi izabrao makedonsku narodnu pesmu “Eleno kerko”. Čini se da članovi žirija nisu baš bili zadovoljni izborom pesama ali su nakon prve numere dali pet glasova Almiru i šest Aleksandru.

U drugom delu Almir je otpevao “Dobro veče izgubljena nado”, dok je Aleksandar izabrao numeru “Poplava” i podigao sve u studiju na noge.

Tijana Janković Savić iz Niša učestvovala je u duelu sa Svetlanom Žeželj iz Kovina. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Imaš mene nisi sam”, dok je druga izabrala numeru “Devojačko prezime”. Tokom prve pesme sudeći po reakcijama žiri nije bio zadovoljan.

Međutim, u drugom delu Tijana je pesmom “Potopiću ovaj splav” podigla sve u studiju na noge i pokuašala da popravi utisak. Za vreme Svetlaninog nastupa Marija Šerifović se sve vreme krstila.

Mirza Šečić iz Bugojna učestvovao je u duelu sa Milošem Živkovićem iz Beograda. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Isplači se biće ti lakše”, dok je drugi izabrao numeru “Plavuša”. Preliminarni rezultat za ova dva momaka bio je po tri glasa.

U drugom delu Mirza je otpevao “Samo mene volela si lažno”, dok je Miloš izveo “Ne dolazi u snove”. Miloš je dobio komplimente od JK da izgleda kao holivudski glumac i da može da postane zvezda, a da je Mirza samo dobar pevač.

Aldina Beširević iz Bihaća učestvovala je u duelu sa Ninom Đumić iz Zemuna. Prva se predstavila pesmom “Kazna”, dok je druga izabrala numeru “Ljube se dobri, loši, zli”.

U drugom delu Aldina je otpevala “Baksuze” ali su Marija i Jelena prokomentarisale kako se uplašila i da zbog treme ne može da otpeva najbolje. JK je pohvalila stajling obe kandidatkinje, dok su ostali članovi žirija dali savete kako da poprave pevanje.

Miroslava Milutinović iz Leskovca učestvovala je u duelu sa Marijom Resimić iz Čačka. Prva se predstavila pesmom “Kaži kaži libe stano”, dok je druga izabrala numeru “Dođi”. Već nakon prve pesme Miroslava je dobila svih sedam glasova i sa osmehom zapevala drugu “Što je moje to je samo moje”.

U veselom ritmu nastavila je i Marija koja je otpevala pesmu “Požuri ljubavi u moj zagrljaj” kojom je razgalila članove žirija. Ove dve dame priredile su fantastičan nastup.

Jasmin Alievski iz Skoplja učestvovao je u duelu sa Mahirom Mulalićem iz Gračanice. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Plavuša”, dok je drugi izabrao numeru “Azra”. Mahira je žiri nakon prve pesme nagradio sa sedam glasova.

U drugom delu Jasmin je otpevao “Ja nesum vinovem” Tošeta Proeskog, dok je Mahir izabrao “Gori vatra”. Obojica su bili fantastični i napravili su nezapamćeno dobru atmosferu u studiju.

Snežana Mladenović iz Leskovca učestvovala je u duelu sa Sanelom Hasić iz Banovića. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Nije ovo naše vreme” dok je druga izabrala numeru “Pusti me da nađem srcu lek”. Snežana je nakon ovog izvođenja ostavila bolji utisak i dobila svih sedam glasova.

U drugom delu ona je nastavila u sličnom ritmu “Obećao si”, a Sanela je pokušala da popravi utisak numerom “Hiljadu zima”.

Mehdi Žigo iz Zenice učestvovao je u duelu sa Vlastimirom Jankovićem iz Draginja kod Šapca. Prvi se predstavio pesmom “Spavaj kučko”, dok je drugi izabrao numeru “Šadrvani”. Preliminarni rezultat bio je tri prema dva za Mehdija.

U drugom delu Mehdi je pokušao da podigne sve na nove pesmom “Najbolji grad na svetu”, dok je Vlastimir se potrudio da dobije više poena izvođenjem numere “Kukavica”.

Dušan Mandić učestvovao je u duelu sa Rašom Savićem. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Selma”, dok je drugi izabrao numeru “Pijane usne”. Već posle prvog dela žiri je aplaudirao obojici na izvođenju.

U drugom delu Dušan je otpevao “Pronađi me”, dok je Raša izveo hit “Hendikepiran”. Ceo studio je bio na nogama i uživao u jednom od najjačih duela večeri.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Svetlana Žeželj, Miloš Živković, Aldina Beširević, Nina Đumić, Miroslava Milutinović, Marija Resimić, Jasmin Alievski, Mahir Mulalić, Mehdi Žigo, Dušan Mandić i Raša Savić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci