ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 28. UŽIVO – (01. 04.): Dalje su prošli Nikola, Nemanja, Sanja, Stefan, Nejra, Marijana, Miralem, Tamara, Elvin, Aleksandar i Marko

ZVEZDE GRANDA | 01/04/2017


2017 – emisija 28. UŽIVO – (01. 04.): Dalje su prošli Nikola Grujić, Nemanja Toplica, Sanja Vasiljević, Stefan Osmanović, Nejra Prošić, Marijana Čelar, Miralem Ramić, Tamara Selimović, Elvin Čavkić, Aleksandar Stojanović i Marko Milojković

Nikola Grujić učestvovao je u duelu sa Nemanjom Toplicom. Prvi kandidat se predstavio pesmom “Kriva je”, dok je drugi izabrao numeru “Odlazim a volim te”. Ova dva momka izazvala su duge aplauze već posle izvođenja prvih pesama.

U drugom delu Nikola je razigrao publiku numerom “Nema te nema”, dok je Nemanja dodatno zagrejao atmosferu i razigrao članove žirija pesmom “Kremen”. Obojica su nagrađeni sa po sedam glasova, a onda su iznenadili sve kad su…

Divna Peškir učestvovala je u duelu sa Sanjom Vasiljević. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Ti možeš sve”, dok je druga izabrala numeru “Dodirni me”. Iako je Divnu u bekstejdžu bordrila njena drugarica Marina Stefanović ona nije mogla da pobedi svoju jaku protivnicu.

U drugom delu Divna je otpevala “Ako kažeš da me ne voliš” što je u odnosu na Sanjino izvođenje numere “Nek te telo nosi” grupe Van Gog bilo mlako i neubedljivo. Lepa Šapčanka uspela je da raspameti članove žirija svojim scenskim nastupom tokom koga se izula i igrala bosa…

Stefan Osmanović učestvovao je u duelu sa Harisom Bogućaninom. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Cigani drumovi”, dok je drugi izabrao numeru “Otišli smo ti ostade majko”. Preliminarni rezultat bio je šest prema jedan za Stefana.

U drugom delu oba kandidata su nastavili u istom narodnjačkom ritmu, što je žiri inspirisalo da se šali na račun izbora pesama. Stefan je otpevao pesmu “Karmin od vanile”, dok je Haris izabrao “Ti si htela samo druga”. Za vreme njihovog nastupa Jelena i Marija su nasmejale sve do suza jer su vežbale da sviraju harmoniku…

Nejra Prošić učestvovala je u duelu sa Marijanom Čelar. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Oro”, dok je druga izabrala “Ljubav čuvam za kraj”. Preliminarni rezultat bio je šest prema jedan za Nejru.

U drugom delu Nerja je odabrala “Imam pesmu da vam pevam” koja je posebno pogodila Jelenu Karleušu, dok je u sličnom ritmu nastavila Marijana koja je izvela “Ljubav ili ludilo”. Obe kandidatkinje podigle su sve u studiju na noge i napravile sjajnu atmosferu. Međutim, Marija Šerifović je u jednom momentu otvorila flašicu sa vodom i…

Miralem Ramić učestvovao je u duelu sa Arminom Šabićem. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Laku noć”, dok je drugi izabrao numeru “Ne idi”. Preliminarni rezultat bio je pet prema dva za Miralema.

U drugom delu Miralem je otpevao “Dobro da nije veće zlo”, dok je Armin izveo numeru “Prekasno”. Iako su obojica pokušali da poprave utisak i da razbude žiri…

Lidija Matić učestvovala je u duelu sa Tamarom Selimović. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Pričaj mi, pričaj”, dok je druga izabrala numeru “Da si nekad do bola voleo”.

U drugom delu Lidija je otpevala “Za nas kasno je”, dok je Tamara izabrala numeru “Dobro jutro lepi moj”.

Elvin Čavkić učestvovao je u duelu sa Nemanjom Rajakom. Prvi kandidat izabrao je pesmu “Rodila se mala lepotica”, dok se drugi predstavio pesmom “Mirna luka”. Posle prve pesme Elvin je bio u blagoj prednosti.

U drugom delu Elvin je izveo numeru “Bre gidi džanum”, dok je Nemanja izabrao pesmu “Nema te nema”. Od svih članova žirija najbolje se uz njihov nastup proveo Tajanstveni član žirija.

Boban Canevski učestvovao je u duelu sa Aleksandrom Stojanovićem. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Ti si mi u krvi”, dok je drugi izabrao numeru “Utorak”. Preliminarni rezultat bio je šest prema jedan za Aleksandra.

U drugom delu Boban je otpevao “Kao kakao”, dok je Aleksandar izabrao numeru “Morski vuk”. Oni su razigrali sve u studiju, a posebno Jelenu Karleušu.

Marko Milojković učestvovao je u duelu sa Marijanom Amzićem. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Gde si sad kako ti je”, dok je drugi izabrao numeru “Babo moj”.

U drugom delu Marko je otpevao numeru “Kukavica”, dok je Marijan izabrao numeru “Maro dušo”. Žiri je primetio da nisu pokazali svoj maksimum, a Marijan je priznao da je prehlađen.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Nikola Grujić, Nemanja Toplica, Sanja Vasiljević, Stefan Osmanović, Nejra Prošić, Marijana Čelar, Miralem Ramić, Tamara Selimović, Elvin Čavkić, Aleksandar Stojanović i Marko Milojković.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci