ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 29. UŽIVO – (08. 04.): Dalje su prošli Mirza, Adnan, Ana, Radiša, Bojan, Elvedina, Emelin, Jovana, Emrah i Vesna

ZVEZDE GRANDA | 08/04/2017


2017 – emisija 29. UŽIVO – (08. 04.): Dalje su prošli Mirza Delić, Adnan Nezirov, Ana Vlajić, Radiša Vasiljević, Bojan Davidović, Elvedina Šehić, Emelin Fetić, Jovana Vasić, Emrah Emšo i Vesna Trubić

U prvom duelu, borile su se Jovana Vasič iz Kragujevca, i Vesna Trubić iz Banja Luke! Osim što su na našoj sceni izgledale svetski, ove dve lepotice pevale su odlično! Žiri je to prepoznao, pa je tako krajnji rezultat bio izjednačen!

Jovana je za svoje predstavljanje u drugom krugu odabrala pesme “Iz jednog pogleda”, Masima Savića, dok se u brzoj pesmi predstavila pesmom “Vadi se na moje ludilo” Goce Tržan! Lepa bosanka Vesna je odabrala pesmu Goce Tržan “Strašilo”, ali i “Lolo” koju u originalu izvodi Emina Jahović. NIjedna od ove dve devojke nije direktno prošla u naredni krug!

Mirza Delić se predstavio pesmom Muharema Serbezovskog “Opet spominjem tvoje ime”, dok je Emelin odabrao pesmu člana žirija, Ace Lukasa “By Pass”. Posle prvih pesama, žiri je glasao, a onda je nastala žurka!

Mirza se predstavio pesmom “Bulevari”, koju u originalu izvodi Miligram, dok je Emelin Fetić pevao “Opala”, Saše Matića! Već na prvim taktovima Mirzine pesme, Jelena, Marija i Bosanac su glasali, pa je tako Mirza dobio svih sedam glasova i plasisao se direktno u treći krug, dok ćemo Emelina opet slušati u baražu na kraju emisije!

Ajla Muminović je za svoju prvu pesmu odabrala “Imendan”, Slađe Allegro, dok je Elvedina odabrala pesmu NIne Badrić, “Dodiri od stakla”!

Ajla za brzu pesmu odabrala Vanju Mijatović, “Košta me”, dok je Elvedina odabrala “Soba 23”, koju je prepevala Nataša Bekvalac. Po završetku pevanja, ove dve lepotice dobile su izjednačeno po pet glasova, zato ih obe slušamo u baražu.

Elvis se u prvoj pesmi predstavio numerom “Sila Kale Bal” koju izvodi Šaban Bajramović, dok je Adnan odabrao pesmu Šabana Šaulića “Tajna želja”. Posle prvog pevanja glasovi su bili u korist kandidata broj jedan, međutim situacija se brzo izmenila.

Tokom druge pesme kandidata broj jedan, “Dama” od Ajnura Serbezovskog, Jelena Karleuša se nije suzdržala te je zaigrala, a zatim je Adnan svojim vokalom oduševio žiri u pesmi “Neka si srećo” Šerifa Konjevića! Krajnji rezultat je bio sedam prema šest u korist Adnana Nezirova, koji je sebi osigurao mesto u trećem krugu!

Anastasija Branković je u svom prvom predstavljanju pevala pesmu Aleksandre Prijović “Senke”, dok je Ana odabrala rok pesmu “Crni ples”!

Nakon prve pesme, glasovi su počeli da pljušte u korist Ane Vlajić, pa je tako kandidatkinja broj dva prošla direktno u sledeći krug! Anastasija se predstavila pesmom Ane Kokić “Idemo na sve”, dok je Ana pevala pesmu “Barakuda”!

Emrah Emšo se u svom predstavljanju borio u duelu protiv Stefana Babića! Momci su savršeno pokazali talente kroz pesme Živim da te volim Saše Kovačevića i Tužna balada Saše Matića. Iako su doneli dosta emocije u prvim pesmama, u drugim je nastao pravi show.

Emrah je pevao pesmu Peđe Medenice, Posle tebe, dok je Stefan odabrao pesmu Amar Gileta, Imam samo jednu želju. Krajnji rezultat nakon ovih interpretacija bio je pet četiri za kandidata broj dva!

Žarko Madžić se za svoju prvu pesmu odlučio za hit Rođe Raičevića “U tebe sam zaljubljen”, dok je Nemanja odabrao pesmu Šaka Polumente “Dišem za tebe”!

Nakon prvih pesama, žiri, ali i publika u studiju je bila na nogama! Kandidat broj jedan je sve zabavio velikim hitom Tome Zdravkovića “Kafana je moja sudbina”, dok je kandidat broj dva upotpunio atmosferu pesmom Petra Mitića “Gas do daske”! Po završetku pevanja, žiri je odlučio da rezultat bude šest prema tri za kandidata broj dva, i svakako obojicu ćemo opet slušati u baražu na kraju emisije.

Pretposlednji duel za večeras čine Danijel Radošević i Namik Husnić. Ovi sedamnaestogodišnjaci odabrali su prave narodnjake kako bi se njima predstavili u drugom krugu! Danijel je za svoje prvo izvođenje odabrao pesmu “Kralj boema”, Šabana Šaulića, dok se Namik predstavio pesmom Hašima Kučuka Hokija, “Nazdravite drugovi”!

Nakon prvih pesama, momci su se prikazali i u drugom svetlu, te su umesto pravih narodnjaka odabrali pesme “Veruj bratu svome” Dženana Lončarevića i “Lažu te”, Amadeus benda! Ove momke žiri nije štedeo, pa je odluka pala da obojica svoju sreću okušaju još jednom u baražu!

Prvi takmičar predstavio se pesmom „Parnog valjka“ „Dođi“, dok je drugi odlučio da se bori numerom „Mećava“ od Luisa.

U drugom delu nastupa Radiša je otpevao pesmu „Mornar“, dok je Bojan izabrao numeru „Onaj ko te ljubi srećan je“. Tokom njihovog duela žiri je bio na mukama, pa je i na kraju rezultat bio izjednačen. Zbog ove odluke žirija Saša Popović napravio je presedan i obojicu pustio u treći krug!

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Mirza Delić, Adnan Nezirov, Ana Vlajić, Radiša Vasiljević, Bojan Davidović, Elvedina Šehić, Emelin Fetić, Jovana Vasić, Emrah Emšo i Vesna Trubić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci