ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 31. UŽIVO – (22. 04.): Dalje su prošli Ahmed, Hristijan, Nermina, Damir, Aleksa, Maja, Elmedin, Sandra, Dušicai Stefan

ZVEZDE GRANDA | 22/04/2017


– emisija 31. UŽIVO – (22. 04.): Dalje su prošli Ahmed Dadi Redžić, Hristijan Trišoski, Nermina Mamanović, Damir Džakić, Aleksa Perović, Maja Đorđević, Elmedin Kadrispahić, Sandra Rešić, Dušica Tričković i Stefan Petrović Kosmajac

Ahmed Dadi Redžić iz Bihaća učestvovao je u duelu sa Hristijanom Trišoskim iz Kičeva. Prvi se predstavio pesmom “Lejla” dok je drugi izabrao numeru “Sestra kani brata na večera”.

U drugom delu Dadi je otpevao “Zelena si rijeka bila”, dok je Hristijan odabrao numeru “Nikoj kako tebe ne baknuva”. Dadi je ostavio bolji utisak i osvojio svih sedam glasova što mu je obezbedilo direktan plasman u četvrti krug.

Nermina Mamanović iz Živinica učestvovala je u duelu sa Katarinom Milojković iz Knjaževca. Nermina je na prve stihove pesme “Sama i nervozna” pozdravljena aplauzima, a Bosanac je prokomentarisao kako peva bolje od Marije. Katarini nije bilo lako ali je uspela da lepo iznese pesmu “Poželela” Indire Radić.

Nermina je uslepa da skine dugu suknju i transformiše se na sceni za potrebe pesme “Bakšiš” Selme Bajrami, a u sličnom ritmu je nastavila Katarina koja je podigla na noge publiku pesmom “Cigani”. Pogledajte ovaj vatreni duel dve dame:

Damir Džakić iz Banovića učestvovao je u duelu sa Aleksom Perovićem iz Kraljeva. Prvi se predstavio pesmom “Starim sam”, dok je drugi izabrao numeru “Utorak”. Posle prve pesme u koju su obojica odlično izveli rezultat je bio pet prema pet.

Veliku borbu nastavili su svaki na svoj način. Damir je izabrao manje poznatu pesmu “Samo je duša ostala” Hama i Sose, dok je Aleksa fascinirao interpretacijom “Ostaće istine dvije” Dina Merlina.

Minja Miletić iz Paraćina učestvovala je u duelu sa Majom Đorđević iz Dizeldorfa. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Kako sam te voljela”, dok je druga izabrala numeru “Više nisi moj”. Maja je već prvom pesmom raspametila članove žirija, a JK je u jednom trenutku prokomentarisala “Ona kida kako peva!”

U drugom delu Minja je otpevala “Mazo” ali je njena interpretacija bila mlaka u odnosu na Majino izvođenje pesme “Bitanga i princeza”.

Nero Delić iz Zenice učestvovao je u duelu sa Elmedinom Kadrispahićem iz Vogošće. Prvi kandidat predstavio se pesmom “Imaš me”, dok je drugi izabrao malo bržu numeru “Boliš me” od istog pevača Mirze Selimovića. Žiri je posle ovoga bio suzdržan i nije dao glasove.

U drugom delu Nero je razveselio publiku bržom pesmom “Moja curice”, dok je Elmedin pripredio scenski spektal izvođenjem pesme “Guzonjin sin”.

Nadica Vermezović učestvovala je u duelu sa Sandrom Rešić iz Beograda. Prva se predstavila pesmom “Ginem”, dok je druga izabrala numeru “Perje” Milana Stankovića. Moćnim izvođenjem muške pesme Sandra je ponovo izazvala ovacije u studiju.

U drugom delu Nadica je pokušala da razigra publiku izvođenjem numere “Zbunjena” od Negativa ali je Sandra ipak uspela da ukrade šou pesmom “Počnimo ljubav iz početka” Beti Đorđević.

Dušica Tričković iz Niške Banje učestvovala je u duelu sa Anidom Šoljić iz Konjica. Prva se predstavila pesmom “Sve mi tvoje nedostaje”, dok je druga izabrala numeru “Sve sam stekla sama”.

U drugom delu Dušica je iznenadila sve kad je presvukla svoju dugu haljinu i na sceni se pojavila u seksi kožnoj kombinaciji. Ona je razveselila publiku pesmom “Plamen od ljubavi”, dok je Anida u istoj odevnoj kombinaciji izvela narodnu pesmu “Srdo moja”.

Jasmin Šehić iz Brčkog učestvovao je u duelu sa Velimirom Petrovićem Vecom iz Busovače. Prvi kandidat se predstavio pesmom “Njen oproštaj” kojom je raspametio članove žirija koji su odmah prokomentarisali “Bravo majstore”. Veco je pokušao da ispuni očekivanja numerom “Prevara” za koju je dobio samo jedan glas.

Jasmin je sa pet glasova prednosti otpevao “Njoj bih više verovao”, a onda je Veco izabrao numeru “Omaklo mi se”. Pogledajte da li je uspeo da preokrene rezultat:

Stefan Arsenijević iz Kragujevca učestvovao je u duelu sa Stefanom Petrovićem Kosmajcem iz Sopota. Prvi se predstavio pesmom “Ne daju mi da te volim”, dok je drugi izabrao numeru “Morava se utišala”.

U drugom delu Kragujevčanin je izveo numeru “Ne dolazi u snove”, dok je momak iz Sopota pokazao svoju muzikalnost i dominaciju pesmom “Dobar sam momak”. Konačan rezultat bio je pet prema jedan za Kosmajca.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Ahmed Dadi Redžić, Hristijan Trišoski, Nermina Mamanović, Damir Džakić, Aleksa Perović, Maja Đorđević, Elmedin Kadrispahić, Sandra Rešić, Dušica Tričković i Stefan Petrović Kosmajac.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci