ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 32. UŽIVO – (29. 04.): Dalje su prošli Bojan, Milana, Jovana, Mirjana, Kristina, Miloš, Valentino, Adnan, Elvin, Nemanja i Miralem

ZVEZDE GRANDA | 29/04/2017


2017 – emisija 32. UŽIVO – (29. 04.): Dalje su prošli Bojan Davidović, Milana Stevanov, Jovana Vasić, Mirjana Šišić Pavlović, Kristina Nina Jovanović, Miloš Živković, Valentino Perutina, Adnan Jerlagić, Elvin Čavkić, Nemanja Todorović i Miralem Ramić

Bojan Davidović iz Bora učestvovao je u duelu sa Radišom Vasiljevićem iz Kragujevca. Prvi je veče otvorio pesmom “Od milijun žena”, a radiša je nastavio u istom žanru sa numerom “Mislio sam ako odeš”.

U drugom delu Bojan je podigao publiku na noge pesmom “Hendikepiran”, dok je Radiša nastavio u sličnom ritmu i otpevao “Da mi je al nije”. Bilo je veselo u studiju, a zaigrali su i oni na sceni.

Svetlana Žeželj iz Smedereva učestvovala je u duelu sa Milanom Stevanov iz Srpskog Itebeja. Prva se predstavila pesmom “Vazduh koji dišem”, dok je druga izabrala numeru “Sve sam stekla sama”.

U drugom delu Svetlana je pevala “Afrika”, dok je Milana odabrala numeru “Kleo se kleo”. Njih dve izazvale su veliku polemiku među članovima žirija koju je dodatno podgrejala Jelena Karleuša koja im je poručila “da nisu materijal da budu zvezde”. Međutim, Aca Lukas je u svom stilu odgovorio da svi treba da se pokupe i da odu ispred porodilišta i da čekaju da se zvezda rodi što je nasmejalo sve u studiju do suza.

Vesna Trubić iz Banja Luke učestvovala je u duelu sa Jovanom Vasić iz Kragujevca. Dve dame izgledale su vrlo elegnatno na sceni, a prva se predstavila Vesna sa pesmom “Kad prave ljubavi ginu”. Jovana je izabrala mušku pesmu “Bože brani je od zla” koja nije bila lak zadatak.

U drugom delu Vesna je pevala “Prava žena”, dok je Jovana odabrala numeru “Nismo smeli”. Žiri je pohvalio izbor pesama prve kandidatkinje, a druga je dobila komplimente da izgleda kao holivudska lepotica.

Mirjana Šišić Pavlović učestvovala je u duelu u trećem krugu “Zvezda Granda” sa Kristinom Ninom Jovanović. Iako je do sad pevala narodnu muziku, Mirjana je odlučila da se predstavi pesmom “Deo prošlosti” Marije Šerifović i ovim izvođenjemje raspametila članove žirija.

Nina je odabrala numeru “Noćas kuća časti” koju je donela vrlo emotivno, a posle prvog dela obe kandidatkinje imale su po tri glasa. Mirjana je u drugom delu skinula dugo crnu haljinu i iznenadila sve provokativnim stajlingom. Ona je otpevala pesmu “Zbog tebe”, a u veselom ritmu nastavila je Nina koja je izvela hit “Potopiću ovaj splav”.

Admir Ibričić iz Ljubljane učestvovao je duelu sa Milošem Živkovićem iz Beograda. Prvi se predstavio pesmom “Prevara”, dok je drugi izabrao numeru “Ti si ceo moj svet”. Nakon prve pesme vodio je Miloš sa četiri glasa, dok je Admir dobio dva.

U drugom delu Admir je pevao “To je ona žena” i podigao je publiku u studiju na noge, a u sličnom ritmu nastavio je Miloš koji je izveo numeru “Kad se duše sretnu”. Marija Šerifović nije imala nijednu zamerku za Miloša, ali je Admiru poručila da je “unakazio” pesme.

Valentino Perutina iz Mostara učestvovao je u duelu sa Elvinom Čavkićem iz Bihaća. Prvi se predstavio pesmom “Zar me ne prepoznaješ”, dok je drugi izabrao numeru “Nema me”.

U drugom delu Valentino je otpevao pesmu “Zar me ne prepoznaješ”, dok je Elvin izveo numeru “Lako ću slagati telo”. Obojica su dobili po pet glasova jer tastere nisu stisnuli Marija i Aca. Njih dvoje nisu bili zadovoljni nastupom kandidata jer su smatrali da nisu dali svoj maksimum.

Adnan Jerlagić iz Mostara učestvovao je u duelu sa Nemanjom Todorovićem iz Beograda. Prvi se predstavio pesmom “Čaršija”, dok je drugi izabrao numeru “Ne postoji razlog”.

U drugom delu Jerlagić je priredio pravi scenski spektakl kad je otpevao pesmu “Ne postoji razlog”, a onda je Nemanja pokušao da ispuni očekivanja numerom “Loša zamena”.

Jasmin Alievski iz Skoplja učestvovao je u duelu sa Miralemom Ramićem iz Jablanice. Prvi se predstavio pesmom “Tvoite baknezi na moite košuli” Tošeta Proeskog, dok je drugi izabrao numeru “Imaš me” Mirze Selimovića. Posle bloka balada žiri je ostao suzdržan za glasove.

U nastavku je Jasmin razgalio sve pesmom “Produži dalje”, dok je Miralem razigrao sve numerom “Kap po kap”. Žiri kao da je bio iznenađen što je on odabrao rok pesmu, ali je “kupio” sve svojom energijom koju je pokazao na sceni. Miralem je dobio kompliment od Marije da je lepo što se uvek smeje i što ima pozitivnu energiju.

Jetiš Hadija iz Novog Sada učestvovao je u duelu u trećem krugu “Zvezda Granda” sa Emelinom Fetićem iz Zenice. Prvi se predstavio pesmom “Ponovo”, dok je drugi izabrao numeru “Da nemaš drugoga”.

U drugom delu Jetiš je izabrao numeru “Ne dolazi u snove”, dok je Emelin otpevao “Trube sviraju”. Članovi žirija bili su štedljivi na glasovima i čekali su kraj nastupa da se izjasne. Krajnji rezultat bio je šest četiri .

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Bojan Davidović, Milana Stevanov, Jovana Vasić, Mirjana Šišić Pavlović, Kristina Nina Jovanović, Miloš Živković, Valentino Perutina, Adnan Jerlagić, Elvin Čavkić, Nemanja Todorović i Miralem Ramić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci