ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 33. UŽIVO – (06. 05.): Dalje su prošli Zoran, Marijana, Tamara, Dušan, Denis, Nikola, Petar, Elvedina, Marija, Mirza i Raša

ZVEZDE GRANDA | 06/05/2017


2017 – emisija 33. UŽIVO – (06. 05.): Dalje su prošli Zoran Bušin, Marijana Čelar, Tamara Selimović, Dušan Mandić, Denis Kadrić, Nikola Grujić, Petar Vasić, Elvedina Šehić, Marija Resimić, Mirza Delić i Raša Savić

Marijana Čelar iz Novog Sada učestvovala je u duelu sa Tamarom Selimović iz Šapca. Prva se predstavila pesmom “Prava stvar”, dok je druga izabrala numeru “Bitku sam izgubila”.

U drugom delu Marijana je otpevala “Što je bilo moje njeno je”, dok se Tamara predstavila numerom “Što je moje to je samo moje”. Žiri je dao sedam glasova Marijani i šest za Tamaru. Stručni žiri je smatrao da su obe trebale da prođu direktno, ali se Tajanstveni član žirija nije složio.

Aleksandar Stojanović iz Beograda učestvovao je u duelu sa Dušanom Mandićem iz Herceg Novog. Prvi se predstavio pesmom “Kad mi dođeš ti”, a onda je Dušan energičnim izvođenjem pesme “Bolje da sam” pobrao sve simpatije publike i poveo sa tri glasa više od “protivnika”.

Aleksandar je pokušao da podigne atmosferu pesmom “Da mi je al nije”, a onda je Dušan ponovo izdominirao rok hitom “Crna dama”.

Denis Kadrić iz Velenja učestvovao je u duelu sa Oliverom Aleksovskim iz Kumanova. Prvi se predstavio Sinanovom pesmom “Na Balkanu”, dok je drugi izabrao numeru “Da se napijem”. Makedonsko – slovenački derbi nastavljen je uz Denisovo izvođenje pesme “Ljudi su vuci devojke zmije”. Popularni Slovenac nasmejao je Mariju Šerifović jer je tokom nastupa pokazivao prstom na Jelenu i Bosanca.

Na scenu je ponovo izašao Oliver koji je izveo numeru “Imam samo jednu želju”.

Nejra Prošić iz Cazina učestvovala je u duelu sa Ninom Đumić iz “Zemuna”. Prva se predstavila pesmom “Ne dam na tebe” dok je druga izabrala numeru “Ponovo”. Žiri je pomno pratio nastup ove dve dame koje su se potrudile da zablistaju na velikoj sceni.

U drugom delu Nejra je otpevala “Čuvam se” Marije Šerifović, dok je Nina pokušala da podigne atmosferu pesmom “Ja ti priznajem”.

Iznenađenje večeri u trećem krugu bilo je kad su na scenu izašli Nikola Grujić iz Opova i Petar Vasić iz Valjeva. Nikola je prišao stolu Jelene Karleuše sa ružom u ruci i otpevao joj “Anđele moj” što je publika pozdravila ovacijama. I Petar je bio pod utiscima ali je uspeo da se koncetriše na svoju pesmu “Odlazim, a volim te”.

Nikola je nastavio u bržem ritmu i otpevao “Čija si nisi”, a onda je mikrofon preuzeo Petar koji je razigrao publiku numerom “Kao žena vrediš milione”.

Elvedina Šehić iz Breze učestvovala je u duelu sa Marijom Resimić iz Čačka. Prva se predstavila pesmom “Poželi sreću drugima”, dok je druga izabrala numeru “Kaži mi sunce moje”. Obe kandidatkinje su blistale na sceni i pokazale da su se zaista potrudile da odaberu elegantne odevne kombinacije.

U drugom delu Elvedina je otpevala “Takvi kao ti”, a Marija se odlučila za narodnjačku pesmu “Opatica” kojom je podigla sve na noge u studiju.

Sanel Smolo iz Kaknja učestvovao je u duelu sa Mirzom Delićem iz Lukavca. Prvi se predstavio pesmom “Isplači se”, dok je drugi odbarao numeru “Zbogom ljubavi”. Nastup dva pevačka titatana već na početku je pozdravljen aplauzima.

Žiri je bio na mukama i pomno slušao njihov nastup. Sanel je kao drugu pesmu odbrao “Meni je s tobom sreća obećana”, dok je Mirza raspametio sve izvođenjem numere “Krv nije voda”. Odlukom žirija Mirza se sa svih sedam glasova plasirao direktno u četvrti krug.

Marko Milojković iz Aleksinca učestvovao je u duelu sa Stefanom Babićem iz Lazarevca. Prvi se predstavio pesmom “Mene je učilo vreme”, dok je drugi izabrao numeru “Nedelja”.

U drugom delu Marko je otpevao “Uzmi sve što ti život pruža”, dok se Stefan predstavio pesmom “By Pass” Ace Lukasa. Momcu su dali svoj maksimum na sceni, ali su članovi žirija imali zamerku na njihovu interpretaciju.

Raša Savić iz Rumenke učestvovao je u duelu sa Zoranom Bušinom iz Zrenjanina. Prvi se predstavio pesmom “I sad me po tebi poznaju”, a onda je Zoran istrčao na binu obučen u army fazonu sa pištoljem oko pojasa i zapevao “Stvari lagane”. Posle prve pesme rezultat je bio tri prema tri.

Njegov stajling šokirao je članove žirija posebno kad je otpevao pesmu “Ratne igre”. Raša je ostao veran svom imidžu i izabrao je pesmu “Lapsus”.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Zoran Bušin, Marijana Čelar, Tamara Selimović, Dušan Mandić, Denis Kadrić, Nikola Grujić, Petar Vasić, Elvedina Šehić, Marija Resimić, Mirza Delić i Raša Savić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci