ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 34. UŽIVO – (13. 05.): Dalje su prošli Mahir, Nemanja, Sanja, Adnan, Ana, Lejla, Nevena, Lidija, Semir, Kostadin i Emrah

ZVEZDE GRANDA | 13/05/2017


– emisija 34. UŽIVO – (13. 05.): Dalje su prošli Mahir Mulalić, Nemanja Toplica, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov, Ana Vlajić, Lejla Zahirović, Nevena Stojković, Lidija Janković, Semir Draganović, Kostadin Petrušev i Emrah Emšo

Mahir Mulalić iz Gračanice učestvovao je u duelu sa Nemanjom Toplicom iz Topole. Prvi se predstavio pesmom “Ljubav je samo reč”, dok je drugi izabrao numeru “Ludak”.

U drugom delu prvi je otpevao “Onaj ko te ljubi sretan je”, dok se drugi predstavio numerom “Zašto praviš slona od mene”. Sa svih sedam glasova Nemanja se plasirao direktno dalje, a članovi žirija su mu poručili da je buduća velika zvezda.

Sanja Vasiljević iz Šapca učestvovala je u duelu sa Aldinom Beširević iz Bihaća. Prva se predstavila pesmom “Sanjam te”, dok je druga izabrala numeru “Sveta ljubav”.

Sanja je svojim energičnim i ubedljivim nastupom skoro hipnotisala žiri i takav utisak ostavila je i drugom pesmom “U ljubav verujem” Tropiko benda. Aldina je podigla na noge sve u studiju dens hitom “Tek je dvanaest sati”.

Sande Mitev iz Strumice učestvovao je u duelu sa Adnanom Nezirovim iz Bihaća. Prvi se predstavio pesmom “Odlaziš od mene”, dok je drugi izabrao numeru “Od života uzmi sve”. Posle prve pesme glasao je samo Tajanstevni član žirija za Adnana.

U drugom delu Sande je otpevao “Nije ljubav fotografija”, dok je Adnan odabirom pesme “Ti nisi bila to” i interpretacijom dirnuo Bosanca.

Ana Vlajić iz Lazarevca učestvovala je u duelu sa Lejlom Zahirović iz Srebrenika. Prva se predstavila pesmom “Jesen u meni”, dok je druga izabrala numeru “Rođena da plačem”. Posle prve pesme žiri je ostao suzdržan za glasove.

Obe takmičarke blistale su na sceni u neobičnom stajlingu. Ana je zapevala bržu pesmu “Oči kafene”, a potom se mikrofona latila atraktivna Lejla koja je izvela numeru “Luče”. Nakon glasanja žirija Jelena Karleuša je šokirala sve i izašla na scenu. Ona se predstavila kao kandidatkinja koja dolazi iz Ćelebića…

Miroslava Milutinović iz Ciriha učestvovala je u duelu sa Marijanom Čobanov iz Subotice. Prva kandidatkinja predstavila se pesmom “Godinama”, dok je druga izabrala numeru “Doživotno”.

U drugom delu Miroslava je sve iznenadila kad je zapevala pesmu “Čaje šukarije” i počela da igra. Potom je Marijana dodatno zagrejala atmosferu izvođenjem pesme “Da ne vidi ona”, ali članovi žirija su bili štedljivi na glasovima. Povela se polemika ne samo oko pevanja već i oko njihovog neobičnog stajlinga.

Denis Bagavac iz Mostara učestvovao je u duelu sa Željkom Vučkovićem iz Kuršumlije. Prvi se predstavio pesmom “Što me nisi manje volela”, dok je drugi izabrao numeru “Nađi novu ljubav”. Činilo se da žiri pomno prati i sluša njihovo izvođenje, a na licu Marije Šerifović videlo se da je bila šokirana.

U nastvaku je Denis otpevao “Da zemlja gori”, dok je Željko izveo numeru “Imam samo jednu želju”. Uprkos svom trudu i energiji koji su uložili u nastup, članovi žirija nisu dali nijedan glas.

Nevena Stojković iz Smedereva učestvovala je u duelu sa Lidijom Janković iz Draginja kod Šapca, Prva se predstavila pesmom “Proklet da je ovaj život”, dok je Lidija već na taktove numere “Sedam hiljada suza” osvojila dva glasa i bila u prednosti.

Nevena je potom razigrala sve u studiju pesmom “Evo sviće zora” i pokazala da ima talenat i za trbušni ples. Lidija je potom otpevala pesmu “Robinja” Snežane Đurišić koja joj je obezbedila direktan prolazak u sledeće kolo.

Stefan Osmanović iz Kočana kod Niša učestvovao je u duelu sa Nikolom Petraćkovićem iz Negotina. Prvi se predstavio pesmom “Prevara”, dok je drugi izabrao numeru “Devojčice mala”.

U drugom delu Stefan je izveo numeru “Čaje šukarije”, dok je Nikola otpevao “Ja hoću sad”. Žiri je prokomentarisao kako su obojica dobri pevači ali nisu dali svoj makisumum. Aca Lukas se našalio kako za zvezdu nije dovoljno samo znati umesiti kiflice.

Semir Draganović iz Ključa učestvovao je u duelu sa Kostadinom Petruševim iz Skoplja. Prvi se predstavio pesmom “Isto je”, dok je drugi izabrao numeru “Ima li pesna”.

U drugom delu Semir je pevao “Pola duše pola srca”, dok je Semir izveo numeru “Vež me za sebe”. Iako je Semir po mišljenju Jelene Karleuše u dosadašnjem delu takmičenja bio u top tri kandidata za finale, večeras nije bilo njegovo veče. Diva je poručila Kostadinu da dosta grešio ali mu je dala glas jer je dobar pevač.

Emrah Emšo učestvovao je u duelu sa Mehdijem Žigom iz Zenice. Prvi se predstavio pesmom “Ikona” koju je vrlo emotivno doneo i odmah je dobio dva glasa. Drugi kandidat predstavio se numerom “Njen oproštaj”.

U drugom delu Emrah je otpevao “Neće mama doći”, dok je Mehdi odabrao numeru “Beograd noću” i podigao Jelenu Karleušu na noge. Konačan rezultat bio je šest prema tri za prvog kandidata. Emrah je dobio sve komplimente za aranžman koji je napravio za prvu pesmu, dok je Žigo posustao u borbi.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Mahir Mulalić, Nemanja Toplica, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov, Ana Vlajić, Lejla Zahirović, Nevena Stojković, Lidija Janković, Semir Draganović, Kostadin Petrušev i Emrah Emšo.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci