ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 35. UŽIVO – (20. 05.): Dalje su prošli Riste, Lejla, Dragica, Marija, Nermina, Dejan, Aleksa, Armin, Hana, Elmedin i Adnan

ZVEZDE GRANDA | 20/05/2017


– emisija 35. UŽIVO – (20. 05.): Dalje su prošli Riste Risteski, Lejla Zahirović, Dragica Zlatić, Marija Resimić, Nermina Mamanović, Dejan Nedić Tejovac, Aleksa Perović, Armin Dedić, Hana Mašić, Elmedin Kadrispahić i Adnan Nezirov.

Riste Risteski sa Ohrida učestvovao je u duelu sa Miralemom Ramićem iz Jablanice. Prvi se predstavio pesmom “Moja draga”, dok je drugi izabrao numeru “Upali svetlo”. Publika u studiju uživala je u njihovom izvođenju, a žiri je bio uzdržan za glasove posle prve pesme.

U drugom delu Riste je otpevao “Blago onom ko te ima”, dok je Miralem podigao sve u studiju na noge i priredio rok žurku uz numeru “Digni ruke”.

Lejla Zahirović iz Srebrenika učestvovala je u duelu sa Dragicom Zlatić. Prva se predstavila pesmom “Med i žaoka”, dok je druga izabrala numeru “Nije više tvoja stvar”. Dve lepotice blistale su na sebi, a Marija je od početka bodrila Lejlu.

U drugom delu Lejla je otpevala “Ti si mi u krvi”, dok je Dragica razigrala publiku numerom “To mi radi nesrećo”. Obe takmičarke su dale svoj maksimum i potrudile se da izgledaju kao svetske zvezde.

Marija Resimić iz Čačka učestvovala je u duelu sa Nerminom Mamanović iz Živinica. Prva se predstavila pesmom “Izvini dušo, izvini”, dok je druga izabrala numeru “Svoja i tvoja”.

Posle sporijih numera Marija je izvela “S tobom bar znam gde je dno”, dok je Nermina razigrala publiku u studiju numerom “Kraljica” Alegro benda. Članovi žirija dali su obema po tri glasa.

Lidija Janković iz Draginja učestvovala je u duelu sa Sanitom Demirović iz Sarpsborga. Prva se predstavila pesmom “Ne dam ovo malo duše” što su žiri i publika nagradili dugim aplauzima. Sanita je odmah pokazala da je jaka protivnica izvođenjem pesme “Od kad sam se u tebe zaljubila”.

U drugom delu Lidija je otpevala “Požuri ljubavi u moj zagrljaj”, dok je Sanita podigla na noge Viki koja je sve vreme igrala uz hit “Ljubav ili ludilo”. Borba ove dve sjajne kandidatkinje bila je neizvesna do samog kraja.

Dejan Nedić Tejovac iz Kragujevca učestvovao je u duelu sa Valentinom Perutinom iz Mostara. Prvi se predstavio pesmom “Ne gledaj u meni druga”, dok je drugi otpevao “Ne prestaju moje kiše”. Posle prve pesme glasala je samo Ana Bekuta i tako dala prednost Tejovcu.

U nastavku je prvi takmičar razgalio sve numerom “Sve sam s tobom izgubio”, dok je Valentino dodatno zagrejao atmosferu pesmom “Bolje je ovako”.

Adnan Jerlagić iz Mostara učestvovao je u duelu sa Aleksom Perovićem. Prvi se predstavio pesmom “Odiseja”, dok je drugi izabrao numeru “Nokturno” koju je doneo sa toliko emocija da je malo falilo da rasplače Jelenu Karleušu.

U jednom od najjačih muških duela Adnan je nastavio svoju borbu izvođenjem pesme “Solo”, dok je Aleksa sjajnim scenskim nastupom uspeo da razveseli sve članove žirija i da podigne na noge čak i Mariju Šerifović.

Armin Dedić iz Srebrenika učestvovao je u duelu sa Hristijanom Trišoskim iz Kičeva. Prvi se predstavio numerom “Upali svetlo” za koji je dobio stajaće ovacije, dok je drugi izabrao pesmu “Jovano, Jovanke”.

U drugom delu Armin je otpevao “Ne zovi me”, dok je Hristijan izveo numeru “Sto posto”. Sa svih sedam glasova Armin se plasirao direktno u peti krug takmičenja, a Aca Lukas mu je prvi čestitao na inovaciji i načinu na koji je izveo njegovu pesmu.

Hana Mašić iz Zagreba učestvovala je u duelu sa Dušicom Tričković iz Niša. Prva se predstavila pesmom “Dani i godine”, dok je druga izabrala numeru “Kopriva”. Lukas je jedini pritisnuo taster i poklonio svoj glas Dušici.

U drugom delu Hana je otpevala “Tajno moja”, dok je Dušica izvela numeru “Gluve usne”. Uz sedam glasova Hana se direktno plasirala u peti krug.

Elmedin Kadrispahić učestvovao je u duelu sa Adnanom Nezirovim. Prvi se predstavio pesmom “Preći ću na stvar”, dok je drugi izabrao numeru “Veruj u nas”. Žiri je već posle prvog dela bio oduševljen ovim sjajnim pevačima.

U nastavku su samo potvrdili svoj talenta izvođenjem. Elmedin je odabrao rok pesmu “Stipu gatibo”, dok je Adnan izveo numeru “Sam sam”.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Riste Risteski, Lejla Zahirović, Dragica Zlatić, Marija Resimić, Nermina Mamanović, Dejan Nedić Tejovac, Aleksa Perović, Armin Dedić, Hana Mašić, Elmedin Kadrispahić i Adnan Nezirov.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci