ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 36. UŽIVO – (27. 05.): Dalje su prošli Armin, Semir, Nemanja, Kristina, Stefan, Ana, Maja, Dušan, Haris, Nina i Sandra

ZVEZDE GRANDA | 27/05/2017


2017 – emisija 36. UŽIVO – (27. 05.): Dalje su prošli Armin Jusufović, Semir Draganović, Nemanja Bačilović, Kristina Jovanović, Stefan Petrović Kosmajac, Ana Vlajić, Maja Đorđević, Dušan Mandić, Haris Skarep, Nina Đumić i Sandra Rešić

Petar Vasić iz Valjeva i Armin Jusufović iz Tuzle otvorili su drugu emisiju. Nakon Petrovog izvođenja pesme “Sve do medalje”, Armin je ponovo fascinirao sve u studiju izvođenjem pesme “Niko me nema”. Zbog emotivnog izvođenja Marija Šerifović se naježila, a simpatični momak poveo je sa tri glasa.

U nastavku je Petar izveo pesmu “Lapsus”, dok je Armin pokazao svoju dominaciju numerom “Kad se duše sretnu”. Sa sedam glasova ovaj momak plasirao se direktno dalje.

Milana Stevanov iz Srpskog Itebeja učestvovala je u duelu sa Marinom Radosavljević iz Vrnjačke banje. Prva je izvela pesmu “Ti bi mogo da me spasiš”, dok je druga izabrala numeru “Treba vremena”. Žiri se nakon prvih pesama nije izjasnio, već je pomno pratio nastup.

U drugom delu Milana je otpevala “Ljubav ili ludilo”, dok je Marina izvela “Bio si mi sve”. Jelena Karleuša nazvala je njihovo izvođenje “ljaksofonija” zvukova, što je izazvalo opštu raspravu u žiriju. Ona je izjavila da je sve šatorski i džiberski, a Bosanac nije moga da veruje šta priča. Umešala se Marija koja je stala u odbranu kandidatkinja i rekla da se ta muzika tako peva.

Semir Draganović iz Ključa izmamio je aplauze žirija za izvođenje pesme “Upali svetlo”. Njegov duelista Nemanja Bačilović iz Bora iznenadio je odabriom pesama, a za prvu koju je izveo “Kao kakao” dobio je glas podrške od Ane Bekute.

Iako je žiri hrabrio ove momke i najvijao za njih, glasovi su ipak izostali. Semir je pokušao da ih zasluži pesmom “Zar ti”, dok je Nemanja pokušao da dobije svu naklonost numerom “Umirem 100 puta dnevno”. Žiri se složio da nisu napravili najbolji odabir pesama, a Jelena Karleuša im je poručila da moraju da obrate pažnju na svoj scenski nastup.

Tamara Selimović iz Šapca doživela je malo razočaranje svojim nastupom u četvrtom krugu. Već nakon izvođenja prve pesme “Kralj ponoći” Jelena je izjavila kako je sve vreme bila u falšu. Njena protivnica Nina Jovanović iz Niša šokirala je sve izborom pesme Marije Šerifović “Deo prošlosti” koju nije donela kako treba.

U drugom delu njih dve su pokušale da poprave utisak, dok je žiri pomno pratio. Tamara je otpevala “Zbog tebe”, dok je Nina izvela “Požuri ljubavi u moj zagrljaj”.

U jednom od najjačih duela učestvovali su Elvin Čavkić (19) iz Bihaća i Stefan Petrović Kosmajac (17) iz Sopota. Prvi se predstavio pesmom “Jednu noć si drugom dala”, dok je drugi izabrao numeru “Tako mi nedostaješ”. Članovi žirija pomno su zapisivali greške, a Bosanac je jednim glasom nagradio Elvina.

Ova dva momka nastavila su svoju muzičku borbu izvođenjem pesama “Ti si žena koju ludo volim” i “Sam za stolom jedan čovek sedi”. Marija je pitala Kosmajca da li je pevao pre nastupa u takmičenju, a on je odgovorio da je radio pre dva dana. Njegov odgovor ju je toliko razbesnelo da ga je pitala “da li si ti normalan, kockaš se sa životom?” Na ovu opasku umešala se Jelena Karleuša koja je rekla kako su roditelji krivi što maloletni pevači pevaju u kafanama do jutra.

Ana Vlajić iz Lazarevca učestvovala je u duelu sa Majom Đorđević iz Dizeldorfa. Ana je izvođenjem pesme “Budi dobar kao što sam ja” povela sa dva glasa u odnosu na Maju koja je otpevala “Deo prošlosti”. Iako se Mariji izvođenje dopalo, samo je nastavila da uživa u njihovom nastupu.

U nastavku je Ana otpevala “Bosnom behar probeharao” čime je posebno dotakla Bosanca u srce, dok je Maja u svom stilu izvela “Kolena”. Nijanse su presudile da zgodna mama prođe direktno.

Nina Đumić vratila se predstavila pesmom “Jesam te pustila”. Ona je učestvovala u duelu sa Sandrom Rešić koja je ponovo očarala sve izvođenjem pesme “Idemo dalje” i izgledom i stajlingom.

Nina se opasno borila na sceni i otpevala “Zbog tebe”, dok je Sadra odabrala numeru “Čekala sam”. Publika i žiri su bili na nogama.

U rokerskom okršaju učestvovali su Zoran Bušin iz Zrenjanina i Dušan Mandić iz Herceg Novog. Prvi se predstavio pesmom “Da te Bogdo ne volim”, a onda je Dušan sve iznenadio neobičnom obradom Cecine pesme “Isuse”. U bekstejdžu je ova dva momka bodrila Marina Stefanović i pomno pratila duel.

Zoran i Dušan nastavili su da “žare i pale” pa su izveli dva rok hita. Zoran je otpevao “Kap po kap” i podigao sve u studiju na noge, dok je Dušan nastavio u sličnom ritmu i izveo numeru “Kad bih bio bjelo dugme”.

Haris Skarep iz Novog Pazara učestvovao je u duelu sa Nemanjom Todorovićem iz Beograda. Prvi se predstavio pesmom “Zavet”, dok je drugi izveo numeru “Dao sam ti srce”. Žiri je sa dva glasa dao prednost Harisu.

U nastvaku je Haris razgalio publiku izvođenjem pesme “I tebe sam sit kafano”, dok je Nemanja promenio ritam i zapevao numeru “Hajde da se volimo”. Konačan rezultat bio je četiri prema dva za Harisa.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Armin Jusufović, Semir Draganović, Nemanja Bačilović, Kristina Nina Jovanović, Stefan Petrović Kosmajac, Ana Vlajić, Maja Đorđević, Dušan Mandić, Haris Skarep, Nina Đumić i Sandra Rešić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci