ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 37. UŽIVO – (03. 06.): Dalje su prošli Damir, Nevena, Jovana, Denis, Dragana, Sanja, Elvedina, Marijana, Ahmed, Nikola, Nemanja, Bojan, Mirza i Emrah

ZVEZDE GRANDA | 03/06/2017


– emisija 37. UŽIVO – (03. 06.): Dalje su prošli Damir Džakić, Nevena Stojković, Jovana Vasić, Denis Kadrić, Dragana Petrović Maza, Sanja Vasiljević, Elvedina Šehić, Marijana Čelar, Ahmed Dadi Redžić, Nikola Grujić, Nemanja Toplica, Bojan Davidović, Mirza Delić i Emrah Emšo.

Kostadin Petrušev iz Skoplja učestvovao je u duelu sa Damirom Džakićem iz Banovića. Prvi se predstavio pesmom “Jedina”, ali je Marija nezadovoljno reagovala dok je improvizovao izvođenje ove pesme. Za razliku od njegovog Damirova interpretacija pesme “Kako posle nas” pozdravljena je aplauzima.

U nastavku je Kostadin otpevao “Onaj ko te ljubi sretan je, dok je Damir izveo numeru “Ludujem” nakon čega je dobio svih sedam tastera i direktno se plasirao u peti krug.

Nevena Stojković iz Smedereva učestvovala je u duelu sa Jovanom Vasić iz Kragujevca. Prva se predstavila pesmom “Treba vremena”, dok je druga odabrala numeru “Jesam te pustila”.

U nastavku Nevena je razigrala publiku u studiju pesmom “Aj vino vino”, dok je Jovana otpevala “Srećo reci”.

Željka Jurišić iz Živinica učestvovala je u duelu sa Mirjanom Šišić Pavlović iz Beograda. Prva se predstavila pesmom “Sirotinje ljude svađa”, dok je druga izabrala numeru “Sama i nervozna”.

U nastavku je Željka otpevala ono što najbolje izvodi, pesmu “Što me pitaš”. Iako je žiri sve vreme aplaudirao u ritmu, rezultat nije bio u skladu sa njihovim oduševljenjem. Nakon što je Mirjana pokušala da popravi utisak numerom “Jedini čovek”, žiri je dvema damama poklonio po tri glasa.

Miloš Živković iz Beograda učestvovao je u duelu sa Denisom Kadrićem iz Velenja. Prvi se predstavio pesmom “Spreman na sve”, dok je drugi izabrao numeru “Nije život što smo hteli”.

Denis je napravio odličnu atmosferu na sceni i pesmom “Kraljica budi”, dok je Miloš otpevao “Ne zovi me”. Denis se sa svih sedam glasova slavio direktan prolazak, a jedna obožavateljka iz publike mu je poklonila veliko crveno srce na kome je pisalo “Denise, kralju ti si za medalju”.

Dragana Petrović Maza iz Beograda učestvovala je u duelu sa Sanjom Vasiljević iz Šapca. Prva se predstavila pesmom “Sve će to mila moja”, dok je druga izabrala numeru “Kafana na Balkanu”.

Maza je atraktivnim stajlingom privukla pažnju ne samo publike već i žirija koji je pomno pratio svaki njen pokret na sceni. Dok je pevala pesmu “Crni ples” njene drugarice u bekstejdžu su napravile žurku. Potom je na scenu izašla Sanja koja ponovo pokazala vokalnu dominaciju pesmom “Zarobljena”.

Raša Savić učestvovao je u duelu sa Mahirom Mulalićem iz Gračanice. Prvi se predstavio pesmom “Čaršija”, dok je drugi izabrao numeru “Sve još miriše na nju”.

U nastavku je Raša otpevao “Zato kradem”, dok je Mahir izveo numeru “Živiš u oblacima mala”. Žiri je na kraju četiri glasa poklonio Raši, dok je Mahiru dao pet tastera.

Elvedina Šehić iz Breze učestvovala je u duelu sa Marijanom Čelar iz Novog Sada. Prva se predstavila pesmom “Da se opet tebi vratim”, dok je druga izabrala numeru “Ti možeš sve”.

U nastvaku je Elvedina zavodljivim scenskim nastupom uz pesmu “Romale, romali” podigla na noge sve u studiju, a onda je Marijana smirila malo strasti emotivnim izvođenjem pesme “Ja za ljubav neću moliti”.

Ahmed Dadi Redžić iz Bihaća učestvovao je u duelu sa Nikolom Grujićem iz Opova. Prvi se predstavio pesmom “Ostala si uvjek ista”, dok je drugu izabrao numeru “Stil života” za koju je dobio dovoljno glasova da povede u odnosu na svog protivnika.

U nastavku je Ahmed izveo numeru “Gori vatra”, dok je Nikola otpevao pesmu “Poplava”.

Nemanja Toplica iz Topole učestvovao je u duelu sa Bojanom Davidovićem iz Bora. Prvi se predstavio pesmom “Samo moja”, dok je drugi izabrao numeru “Lejla”. Njih dvojica su podigli članove žirija na noge i napravili odličnu atmosferu u studiju.

U nastavku je Nemanja otpevao “Ljuljaj me nežno”, dok je Bojan izveo numeru “Blago onom ko te ima”.

Mirza Delić iz Lukavca učestvovao je u duelu sa Emrahom Emšom iz Hadžića. Prvi se predstavio pesmom „Ne diži ruku na nas“, dok je drugi odabrao numeru „Gitaro sviraj“.

Žiri je iskreno uživao u nastupu ova dva kandidata koji su nastavili u dobro ritmu. Mirza je otpevao pesmu „Mene ništa ne vadi“, dok je Emrah izveo numeru „Poplava“.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug su: Damir Džakić, Nevena Stojković, Jovana Vasić, Denis Kadrić, Dragana Petrović Maza, Sanja Vasiljević, Elvedina Šehić, Marijana Čelar, Ahmed Dadi Redžić, Nikola Grujić, Nemanja Toplica, Bojan Davidović, Mirza Delić i Emrah Emšo.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci