ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 38. UŽIVO – (10. 06.): Polufinalisti su: Aleksa, Nina, Denis, Kristina, Armin, Sandra, Riste, Nermina, Damir, Ahmedi Marijana

ZVEZDE GRANDA | 10/06/2017


2017 – emisija 38. UŽIVO – (10. 06.): Polufinalisti su: Aleksa Perović, Nina Đumić, Denis Kadrić, Kristina Nina Jovanović, Armin Dedić, Sandra Rešić, Riste Risteski, Nermina Mamanović, Damir Džakić, Ahmed Dadi Redžić i Marijana Čelar

U prvom duelu borili su se Riste Risteski i Dušan Mandić. Ovi momci su oduševili žiri pravim pop-rok zvukom! Riste je odabrao pesme “Poljsko cveće”, Tošeta Proeskog, dok je Dušan uzvratio pesmom Olivera Dragojevića i pesmom “Brod u boci”.

Prava žurka je nastala u bržim izdanjima! Riste je započeo ludilo pesmom Dženana Lončarevića “Loša”, dok je Dušan doneo pravi rok zvuk pesmom “Mezimac”, grupe Kerber! Po završetku ovog izvođenja, rezultat je bio izjednačen, pa ćemo ovaj dvojac još jednom slušati u baražu na kraju emisije.

U drugom duelu predstavile su se Hana Mašić i Lejla Zahirović. Za svoje prvo izvođenje Hana je odabrala pesmu Nine Badrić “Nebo”, dok je Lejla odabrala pesmu članice žirija, Marije Šerifović, “Bol do ludila”.

Žiri je ostao uzdržan sve do kraja, a devojke su donele novu energiju u svojim bržim izvođenjima. Hana se predstavila pesmom Sanje Đorđević, “Crveni lak”, dok je Lejla izabrala elektro zvuk Jelene Tomašević i pesmu “Vertigo”. Međutim, nakon pevanja, žiri nije bio oduševljen da bi bilo koju kandidatkinju direktno poslali u polufinale, pa su odlučili da žele da obe devojke još jednom čuju u baražu.

U trećem duelu borii su se Bojan Davidović i Aleksa Perović! Bojan je doneo neverovatnu emociju pesmom “23. prosnac”, koju u originalu izvodi Toni Cetinski, dok je Aleksa sa gitarom na sceni oduševio pesmom “Oprosti”, Gibonni!
Pravo ludilo je nastalo u brzim pesmama kada je Bojan podigao publiku na noge pesmom Tošeta Proeskog, “Veži me za sebe”, dok je Aleksa nastavio u istom tempu pesmom Željka Joksimovića, “Nepoznat broj”.

Nakon ovog duela, žiri je odlučio da ćemo Aleksu Perovića gledati u polufinalu, dok ćemo Bojana još jednom čuti na kraju emisije!

Denis Kadrić se pesmom “Kad umre ljubav”, Sinana Sakića, borio protiv Harisa Skarepa, koji je odabrao pesmu Muharema Serbezovskog “Zašto nisi ostao dijete”!

U ovakvom ritmu, momci su nastavili i u svom bržim izdanjima, pa smo Denisa Kadrića čuli u pesmi Mileta Kitića, “Zlato, srebro, dukati”, dok je Haris još jednom pokazao svoju rok staranu, i odabrao pesmu Bijelog dugmeta, “Lipe cvatu”! Nažalost, iz ovog duela nismo imali pobednika, i zato ćemo ih obojicu još jednom slušati u baražu!

Marija Resimić protiv Kristine Nine Jovanović, Čačak protiv Niša! Marija je za svoje prvo izvođenje odabrala pesmu “Crni ples”, grupe Oktobar 1864, dok je Nina oduševila Cecinom pesmom “Trula višnja”, ali i ostavila bez daha izazovnim stajlingom!

Žurka je nastala u brzim pesmama, kada je Marija zapevala “Ti si moj majstor za poljupce”, dok je Nina podigla ceo studio na noge hit pesmom “Bela ciganka”! Nakon ovih izvođenja, žiri je odlučio da ćemo obe devojke još jednom čuti u baražu.

Sandra Rešić je za svoje prvo izvođenje odabrala pesmu “Anatema” koju u originalu izvodi Maja Odžaklijevska, dok je Marijana izabrala Mirzu Selimovića i hit baladu “Boliš me”. Međutim, pravi delirijum je nastao kada su ove dve lepotice otpevale svoje brze pesme.

Sandra se odlučila za Acu Lukasa i pesmu “By Pass”, dok je Marijana takođe odabrala pesmu člana žirija, i to Viki Miljković i pesmu “Mogu, mogu”. Nakon ovih izvođenja, žiri je odlučio da Sandra Rešić prolazi direktno u polufinale!

Ahmed Dadi Redžić je za svoju prvu pesmu odabrao “Strah me da te sanjam”, Dženana Lončarevića, dok smo Armina Dedića mogli da čujemo u pesmi “Bože, brani je od zla”, Tošeta Proeskog.

Momci su nastavili u istom tempu, pa ništa manje nismo mogli da očekujemo i u brzim pesmama! Dadi je pevao pesmu Mirze Selimovića, “Ne dolazi u snove”, dok je Armin odabrao pesmu Tropico benda, “Zar ti”! Nakon ovog sjajnog duela, dobili smo i pobednika, pa je tako Armin Dedić direktno prošao u polufinale, dok ćemo Dadija Redžića čuti u baražu!

Nina Đumić se borila protiv Nermine Mamanović! Nina je za svoje prvo izvođenje odabrala pesmu grupe Magazin, “Da li znaš da te ne volim”, dok se Nermina odlučila za baladu Seke Aleksić, “Poslednji let”.

Nina je i u drugoj pesmi pevala pesmu Jovane Nikolić, “Moli moli”, dok je Nermina odabrala pesmu Selme Bajrami, “Telo uz telo”. Po završetku pevanja, glasova i nije bilo tako mnogo, i zato ćemo obe devojke čuti u baražu!

Semir je za svoje prvo predstavljanje odabrao pesmu Tošeta Proeskog “Čija si”, dok je Damir odabrao Dina Merlina i pesmu “Deset mlađa”.

Semir je za svoje drugo predstavljanje odabrao pesmu Željka Joksimovića, “Nepoznat broj”, dok je Damir odabrao hit pesmu Osvajača, “Vino crveno”. Nakon pevanja, žiri je većinu glasova dao Damiru, koji je sebi osigurao mesto u polufinalu!

Polufinalisti su: Aleksa Perović, Nina Đumić, Denis Kadrić, Kristina Nina Jovanović, Armin Dedić, Sandra Rešić, Riste Risteski, Nermina Mamanović, Damir Džakić, Ahmed Dadi Redžić i Marijana Čelar.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci