ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 39. UŽIVO – (17. 06.): Dalje su prošli Adnan, Dejan, Dragica, Jovana, Elvedina, Sanja, Maja, Armin, Nemanja, Mirza i Nikola

ZVEZDE GRANDA | 17/06/2017


– emisija 39. UŽIVO – (17. 06.): Dalje su prošli Adnan Nezirov, Dejan Nedić Tejovac, Dragica Zlatić, Jovana Vasić, Elvedina Šehić, Sanja Vasiljević, Maja Đorđević, Armin Jusufović, Nemanja Toplica, Mirza Delić i Nikola Grujić

Borbu za polufinale u petom krugu počeli su Adnan Nezirov i Dejan Nedić Tejovac. Prvi se predstavio pesmom “Ja bez tebe nisam ja”, dok je drugi izabrao numeru “Da li znadeš sunce moje milo”. Već posle prve pesme dobili su po pet glasova, a Marija je prokomentarisala kako se naježila od njihovog pevanja. Žiri je uživao u njihovom izvođenju pesama “Moj dilbere” i “Hvala ti za ljubav”, a posle neverovatnog nastupa dobili su po sedam glasova praćeni ovacijama.

Nevena Stojković učestvovala je u duelu sa Dragicom Zlatić. Prva se predstavila pesmom “Trula višnja”, dok je druga odabrala numeru “Jesen u meni” od Parnog valjka. Dragica je šokirala sve svojim stajlingom jer je nosila kostim sa krilima u kome je izgledala ekstravagantno. I Nevena je bila dovoljno slobodna na sceni da skine dugu suknju i pokaže svoje seksi izdanje.

U nastavku je Nevena otpevala “Zbog tebe”, dok je Dragica podigla na noge Mariju i Jelenu koje su sve vreme đuskale uz pesmu “Ekskluziva”.

Ana Vlajić i Dragana Petrović Maza ukrstile su mikrofone i takmičile se u duelu. Prva se predstavila pesmom “Arija”, dok je druga odabrala numeru “Ja činim sve”. Žiri je pomno pratio njihov nastup i nije dao glasove posle prve pesme.

U nastavku je Ana podigla atmosferu izvođenjem pesme “Da li si dovoljno jak”, dok je Maza otpevala pesmu “Neko te ima noćas”.

Jovana Vasić učestvovala je u duelu sa Elvedinom Šehić. Svoju muzičku borbu otpočele su pesmama “Ja nisam prva ni poslednja” i “Jesam te pustila”. Dve dame odlučile su se za elegantne crne haljine u kojima su plenile svojim izgledom.

Jovana je nastavku izvela numeru “Ja nisam prva ni poslednje”, dok je Elvedina iznenadila sve odabirom muške pesme “A i ti me iznevjeri” od “Bjelog dugmeta”.

U pop duelu nadmetale su se Sanja Vasiljević i Maja Đorđević. Prva je otpevala pesmu “Ja volim svoj greh”, dok je druga izabrala numeru “Zagrli me” od Adila. Marija Šerifović je sve vreme bila na nogama i najvijala za ove kandidatkinje.

U nastavku je Sanja otpevala “Bivši dragi” i ostavila sve bez teksta svojim maestralnim izvođenjem, dok je Maja otpevala “Ti možeš sve”.

Armin Jusufović učestvovao je u duelu sa Nemanjom Toplicom. Prvi se predstavio pesmom “Zagrli me”, dok je drugi odabrao numeru “Stihija”. U vatrenom duelu dva mlada pevača dali su svoj maksimum i priredili nastup za pamćenje.

U nastavku je Armin izveo “Da mi je al nije”, dok je Nemanja otpevao “Ko te ljubi dok sam ja na straži”. Pevač iz Topole je odabrao rokerski repertoar i razigrao sve u studiju drugom pesmom. Žiri je obojici dao po pet glasova. Aca Lukas je rekao da su vanserijski talenti ali im je potrebno još iskustva za posao.

Nemanja Bačilović učestvovao je u duelu sa Nikolom Grujićem. Prvi se predstavio pesmom “Neka te odvede”, dok je drugi izveo emotivnu numeru “Volim te” i na kraju klekao na kolena, a publika ga je nagradila dugim aplauzima.

U nastavku su ova dva momka koja su već osvojili srca mnogih devojaka otpevali “Ti si jedina od svih” i “Mesec u vodi”. Žiri je sa sedam glasova nagradio Nikolu Grujića koji je prošao u polufinale.

Emrah Emšo učestvovao je u duelu sa Stefanom Petrovićem Kosmajcem. Prvi se predstavio pesmom “Kafanska pevačica”, dok je drugi izabrao numeru “Kako si majko”. Njihov repertoar pesama izgleda da se nije dopao članovima žirija jer su i nakon izvođenja pesama “Ti prelepa ženo” i “Bolje mi je” ostali uskraćeni za glasove.

Kosmajac je šokirao članove žirija priznanjem da sa 17 godina ima verenicu koja ima sina. Ovaj razgovor posebno je šokirao Jelenu Karleušu.

Elmedin Kadrispahić iz Vogošće učestvovao je u duelu sa Mirzom Delićem iz Lukavca. Elmedin je otpevao “Sinovi tuge”, dok je Mirza poveo sa tri glasa zbog izvođenja pesme “U godini jedan dan”.

Elmedin je promenio žanr i podigao atmosferu u studiju izvođenjem hita “Bosanac”, a potom je Mirza emotivno doneo pesmu “Posle tebe”. Nakon fenomenalnog duela, žiri je sa sedam glasova nagradio Mirzu.

Polufinalisti su: Adnan Nezirov, Dejan Nedić Tejovac, Dragica Zlatić, Jovana Vasić, Elvedina Šehić, Sanja Vasiljević, Maja Đorđević, Armin Jusufović, Nemanja Toplica, Nikola Grujić i Mirza Delić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci