ZVEZDE GRANDA 2017 – emisija 40. UŽIVO – (24. 06.): Superfinalisti su Aleksa, Marijana, Jovana, Kristina, Riste, Damir, Sandra, Armin, Dragica, Denis, Sanja, Adnan i Mirza

ZVEZDE GRANDA | 24/06/2017


– emisija 40. UŽIVO – (24. 06.): Superfinalisti su: Aleksa Perović, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Kristina Jovanović, Riste Risteski, Damir Džakić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Dragica Zlatić, Denis Kadrić, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov i Mirza Delić

Polufinalno veče otvorili su Nemanja Toplica i Aleksa Perović. Prvi se predstavio pesmom “Ti budi samo dovoljno daleko”, dok je drugi izabrao numeru “Ima nešto u tome što me nećeš”. Obojica su pozdravljeni aplauzima žirija i publike, ali su nakon prve pesme ostali bez glasova.

U nastavku je Toplica otpevao “Ciao bella”, dok je Aleksa izabrao numeru “Ja te srećom častim”, a žiri je obojici dao po četiri glasa:

U muzičkoj borbi za finale učestvovale su Marijana Čelar i Jovana Vasić. Prva se predstavila pesmom “Starija”, dok je druga izabrala numeru “Ne verujem da me ne voliš”.

U nastavku je prva takmičarka otpevala “Sviđa mi se tvoja devojka” i razigrala publiku, dok je druga izabrala numeru “Da l ona zna”. Nakon uzbudljivog duela rezultat je bio četiri prema tri za Marijanu. Jelena Karleuša zamerila je Marijani to što je savladala trema, a Jovani što je premiše dama za estradu. Viki se nije složila jer…

Armin Jusufović učestvovao je u duelu sa Ahmedom Dadijem Redžićem. Prvi se predstavio pesmom “Vidim nas”, dok je drugi izabrao numeru “Kao moja mati”. Svi su uživali u izvođenju ovih momaka koji su ostavili srce na sceni.

U nastavku je prvi kandidat izveo numeru “Loša zamena”, dok je drugi otpevao pesmu “Veruj bratu”. Žiri je na kraju dao pet glasova Arminu i jedan Dadiju.

Kristina Nina Jovanović učestvovala je u duelu sa Ninom Đumić. Prva se predstavila pesmom “Zabranjeni grad” i iznenadila sve svojim stajlingom i neobičnom maskom koju je nosila na licu. Na scenu je potom izašla Nina Đumić i otpevala numeru “Gluve usne”.

U nastavku je Nina razigrala publiku u studiju pesmom “Evropa”, dok je njena imenjakinja podigla atmosferu pesmom “Jedna od sto”. Žiri je dao pet glasova Nini iz Niša i dva glasa Nini iz Zemuna. Usledilo je iznenađenje jer je produkcijski žiri poklonio glas i ona se plasirala direktno u finale:

Riste Risteski učestvovao je u duelu sa Damirom Džakićem. Prvi se predstavio pesmom “Cesarica”, dok je drugi izabrao numeru “Sinovi tuge”. U najjačem duelu do sad nastavili su svoju borbu izvođenjem pesama “Ko ti to grize obraze”, dok je drugi izveo numeru “Kosa crna oko plavo”.

Žiri je u poslednjem momentu dodelio po šest glasova.

Sandra Rešić učestvovala je u polufinalu sa Majom Đorđević. Prva se predstavila pesmom “Suze za kraj”, dok je druga izabrala numeru “Kao so u moru”. Ove dve devojke priredile su sjajne scenske nastupe koje je publika i žiri pratila bez daha.

U nastavku je prva otpevala “Upravo ostavljena”, a njeno izvođenje je i Jelena Karleuša pozdravila aplauzima. Maja je pokušala da popravi utisak numerom “Ne daj” ali je u odnosu na protiv kandidatkinju bila manje ubedljiva.

Nikola Grujić učestvovao je u duelu sa Arminom Dedićem. Prvi se predstavio pesmom “Tako lako”, dok je drugi izabrao numeru “Kao moja mati”. Svi su pomno pratili napetu muzičku borbu u kojoj su u nastavku pevali pesme “Stari lav” i “Piši propalo”.

Članovi žirija su i ova dva kandidata nagradili sa po šest glasova, a Aca Lukas se našalio da obojica idu u “čekaonicu radovanja”.

Elvedina Šehić učestvovala je u duelu sa Dragicom Zlatić. Prva se predstavila pesmom “Jedan dobar razlog”, dok je druga izabrala numeru “Taj život moj”.

U drugom delu Elvedina je izvela numeru “Ljubav čuvam za kraj”, dok je Dragica odabrala numeru “Ja sam dobro”. Konačan rezultat je bio četiri prema tri za Elvedinu.

Denis Kadrić učestvovao je u duelu sa Dejanom Nedićem Tejovcem. Prvi se predstavio pesmom “Hej vi hitri bjeli dani”, dok je drugi izabrao numeru “Kome li se sreća smeje”. Već na prve taktove Denisovog nastupa svi su mu aplaudirali u ritmu.

U nastavku je prvi optevao “Ej, od kad sam se rodio”, dok je drugi otpevao “Laže mjesec”. Nakon fantastičnog duela Denis se odlukom žirija direktno plasirao u finale takmičenja. Aca Lukas je iskoristop priliku da se Lajsni javno izvini zbog pogrešne procene i da mu čestita na svemu.

Sanja Vasiljević učestvovala je u duelu sa Nerminom Mamanović. Prva se predstavila pesmom “Ti ne znaš kako je”, dok je druga izabrala numeru “Jedan dobar razlog”.

U nastavku je prva otpevala “Đavo”, dok je druga izabrala numeru “Korak do nervnog sloma”. Žiri je sa šest glasova nagradio Sanju i posalo je direktno u finale. Radost je malo narušila Jelena Karleuša koja je poručila Šapčanki da u finalu ništa neće uraditi jer nije komercijalna. Ova izjava je razbesnala Mariju Šerifović koja je poručila JK: “Pusti ženu da se raduje!”.

Adnan Nezirov učestvovao je u duelu sa Mirzom Delićem. Prvi se predstavio pesmom “Da me je ona volela”, dok je drugi izabrao numeru “Idi iz mog grada”. Jelena Karleuša je bila oduševljena njihovim pevanjem i tokom prve pesme je obojici dala glas.

U nastavku je prvi izveo numeru “Neću, neću dijamante”, dok je drugi otpevao pesmu “Rekla si mi da me voliš”. Nakon vatrenog duela žiri je obojici dao po šest glasova.

Superfinalisti su: Aleksa Perović, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Kristina Jovanović, Riste Risteski, Damir Džakić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Dragica Zlatić, Denis Kadrić, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov i Mirza Delić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci