Zvezde granda 2017 – 2018 – emisija 13. UŽIVO – (30. 12.): Dalje su prošli Stefan, Semir, Andrea, Adnan, Marija, Sande, Ahmed, Jovana i Dino

ZVEZDE GRANDA | 30/12/2017


2017 – 2018 – emisija 13. UŽIVO – (30. 12.): Dalje su prošli Stefan Krstić, Semir Draganović, Andrea Aleksić, Adnan Bogaljević, Marija Mitić, Sande Mitev, Ahmed Bužimkić, Jovana Korugić i Dino Ramić.

U novogodišnjoj epizodi “Zvezda Granda” zbog jake konkurencije usledio je baraž za muškarce i devojke. Publika je uživala u fantastičnim nastupima, ali i žurki koju su članovi žirija priredili na sceni dok su u glavnim ulogama bili Saša Popović i Jelena Karleuša. U ulozi Deda Mraza bila je Marija Šerifović koja je kolegama poklonila noše.

Kraj 2017. godine uz “” ostaće upamćen po tome što su uz pesmu “Ostavljam te” članovi žirija pripredili žurku na scenu. Prvi je istrčao direktor “Grand produkcije” na podijum, a onda je pozvao Jelenu Karleušu da mu se pridruži. Uz ovacije publike Popović je kleknuo, a diva se ponovo našla na njegovim ramenima.

“Posle ovoga ćeš da dobiješ samo bruh”, našalila se Ana Bekuta, a Bosanac mu je poručio da je najjači čovek koga poznaje.

Jelena Karleusa – Ostavljam te – Novogodisnje ludilo u Zvezdama Granda 30.12.2017

Tagovi: , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci