Zvezde granda 2018 – UŽIVO – (10. 02.) – emisija 19 – dueli.: Dalje su prošli Valentino, Stefan, Tamara, Karlo, Lejla, Tatjana, Boris, Lijana i Andrija

ZVEZDE GRANDA | 10/02/2018


2018 – UŽIVO – (10. 02.) – emisija 19 – dueli.: Dalje su prošli Valentino Perutina, Stefan Petrović Kosmajac, Tamara Selimović, Karlo Horvat, Lejla Zahirović, Tatjana Pejčić, Boris Petrović, Lijana Savić i Andrija Simić.

Početak drugog kruga “Zvezda Granda” pored fantastičnih nastupa ostaće upamćen po Tajanstvenom članu žirija koji je priredio pravu zabavu. On je tepao Jeleni i Viki sa “lutkice”, a Acu Lukasa dodatno zbunio kad je rekao da je Dorćolac i da se odlično poznaju. Gledaoci do samog kraja nisu mogli da pogode ko sedi u skrivenoj sobi, a onda je uz ovacije žirija sišao u studio da se pozdravi sa svima.

Marija i Viki su mu čestitale na odličnoj glumi, a Jelena mu je kroz šalu rekla “Ti si poludeo skroz”. Publika je i ovaj put uživala u fantastičnim interpretacijama takmičara. Direktno u treći krug su prošli: Valentino Perutina, Stefan Petrović Kosmajac, Tamara Selimović, Karlo Horvat i Lejla Zahirović, a iz baraža Tatjana Pejčić, Boris Petrović, Lijana Savić i Andrija Simić.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci