Zvezde granda 2018 – UŽIVO – (26. 05.) – emisija 34 – dueli: Dalje su prošli Anid, Sanel, Tamara, Nemanja, Dušica, Miralem, Hana, Branka, Alem, Aleksandra, Lidija, Enes, Marijana i Emelin

ZVEZDE GRANDA | 26/05/2018


– UŽIVO – (26. 05.) – emisija 34 – dueli: Dalje su prošli Anid Ćušić, Sanel Smolo, Tamara Mladenović, Nemanja Bačilović, Dušica Tričković, Miralem Ramić, Hana Mašić, Branka Kozomora, Alem Kadić, Aleksandra Saška Hajder, Lidija Janković, Enes Hodžić, Marijana Čobanov i Emelin Fetić.

U novoj epizodi četvrtog kruga “Zvezda Granda” predstavilo se 11 duelista, a pored fantastičnih pevača bilo je i onih koji su se pobrinuli da žiri zabave na najbolji način. Jelena Karleuša je zapretila jednoj takmičarki da će je prebiti, ali se i našalila da joj lepe plavuše ljuljaju tron i da možda nije trebala da glasa za njih.

U muškim duelima učesnici iz Bosne i Hercegovine ponovo su razgalili srca žirija i publike i pokazali da su vrhunski pevači. Dragan Stojković je zbog jedne pesme pao u sevdah i zaigrao sa svojim damama iz publike.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci