Zvezde granda 2018 – FINALE – UŽIVO – (14. 06.) – emisija 40: Pobednici su: Teodora Toković i Anid Ćušić

ZVEZDE GRANDA | 14/06/2018


2018 – – UŽIVO – (14. 06.) – emisija 40: Pobednici su: i

Finalisti su: , Lidija Janković, , Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić.

Pobednici su: (stručni žiri) i (SMS glasovi). Sveukupni je Anid Ćušić.

U spektakularnoj finalnoj večeri 12. sezone “Zvezda Granda” u Beogradu po odluci stručnog žirija koji je glasao u studiju i 40 pevača koji su se uključili telefonskim putem pobedila je Teodora Toković. Pevačica iz Beograda trijumfovala je sa 218 glasova na tabeli i na poklon je dobila pesmu od „Grand produkcije“.

Po odluci publike koja je glasala sms porukama pobedio je Anid Ćušić. Pevač iz Mostara trijumfovao je sa 34985 glasova na tabeli. On je na poklon od „Grand produkcije“ dobio pesmu.

U spektakularnoj finalnoj večeri 12. sezone “Zvezda Granda” u Beogradu po odluci stručnog žirija i sms glasova publike pobedio je Anid Ćušić. Sabiranjem glasova na tabeli odlučneo je da je on apsolutni . Mladom pevaču je Jelena Karleuša uručila pobedničku statuu, a predstavnik kompanije “Auto Čačak” uručio mu ključeve automobila “Škoda rapid”. Pored toga on je osvojio pesmu i spot od “Grand produkcije”.

U super finalu “Zvezda Granda” pred stručnim žirijem i publikom predstaviće se 12 najboljih takmičara. U nastavku saznajte sve o mladim pevačima koji će se u direktnom prenosu od 22 h na Prvoj televiziji, OBN-u i Kanalu 5 boriti za titulu zvezda Granda za 2017/18 godinu.

1. Monika Ivkić ima 27 godina i dolazi iz Beča, Austrije. Po zanimanju je knjigovođa, a već nekoliko godina se bavi pevanjem. Učestvovala je u muzičkom takmičenju “Nemačka traži zvezdu” u kome je 2008. godine zauzela četvrto mesto. Bavi se aktivno plesom i fitnesom, a njen kućni ljubimac je pas pit bul. Podjednako dobro peva i na engleskom jeziku, a sebe opisuje kao veoma pozitivnu osobu.

2. Boris Petrović ima 30 godina i dolazi iz Žitišta. Završio je srednju školu, i radio je na benzinskoj pumpi. Voli da peva i da glumi i da radi sa decom, a bavi se i humanitarnim radom. Kad ima slobodnog vremena voli da ide na pecanje. Njegove vrline su skromnost i iskrenost, a prijatelji kažu da ima neverovatan smisao za humor. Tokom takmičanje dobio je nadimak “pumpadžija”, a žiri je saglasan da je veoma harizmatičan. Oženjen je i ima sina.

3. Lidija Janković ima 17 godina i dolazi iz Draginja kod Šapca. Učesnica je muzičkog takmičenja “Neki novi klinci” u kome je takođe pokazala svoj raskošni talenat. Za sebe kaže da je tvrdoglava i iskrena osoba. Ima veliku podršku porodice i najviše voli da vežba sa ocem. Tokom takmičenja dobila je nadimak Adel narodne muzike. Muzički uzori su joj Snežana Đurišić i Zorica Brunclik.

4. Anid Ćušić ima 20 godina i završio je srednju Muzičku školu u Mostaru. Obožava da svira i peva, a kao dete učestvovao je i pobeđivao na manjim regionalnim takmičenjima. Muzika je njegova najveća preokupacija, a do sad je snimio preko 80 covera najpopularnijih pesama.

5. Hana Mašić ima 26 godine i dolazi iz Zagreba, Hrvatske. Po profesiji je diplomirani ekonomista, a već nekoliko godina se bavi pevanjem. Učestvovala je na dečjoj Evroviziji. U slobodno vreme ide na tračanje i bavi se kros fitom. Za sebe kaže da je uporna, vredna i ambiciozna osoba. Muzički uzor joj je Marija Šerifović.

6. Antonio Krištofić ima 20 godina i dolazi iz Rijeke. Završio je Hotelijersko – turističku školu u Opatiji, a muzikom se bavi od malena. Hrvatska publika zapazila ga je na Splitskom festivalu i muzičkom takmičenju “X Factor Adria”. Muzika je njegov poziv i hobi, a slobodno vreme provodi sa svoja dva psa. Idola nema, ali od svakog pevača koji ima uspešnu karijeru je spreman da uči i “upija” znanje.

7. Aleksandra Saška Hajder ima 24 godine i dolazi iz Beograda. Završila je srednju muzičku školu i već neko vreme uspešno nastupa u klubovima. Pored pevanja u slobodno vreme se bavi sportom i ide u teretanu, a želja joj je bila da postane profesorka fizičkog vaspitanja ali je od toga odustala. Njene vrline su to što je sposobna i strpljiva, a mana joj je samokrtitičnost. Muzički uzor: Rijana.

8. Miralem Ramić ima 23 godine i dolazi iz Jablanice, Bosna i Hercegovina. Studira sportski menadžment i trenira košarku. U slobodno vreme se bavi plesom. Učestvovao je na muzičkim festivalima. Za sebe kaže da je komunikativna i samokritična osoba. Tokom takmičenja pokazao je da pored pevanja ume i da zabavi publiku. Muzički uzor mu je Dženan Lončarević.

9. Lejla Zahirović ima 19 godina i dolazi iz Srebrenika, Bosne i Hercegovine. Završila je srednju muzičku školu, svira klavir i violinu. Pevanjem se bavi od svoje šeste godine. Za sebe kaže da je uporna i hrabra osoba. Njeni muzički uzori su Andreana Čekić i Nadica Ademov.

10. Emrah Emšo ima 23 godine i dolazi iz Hadžića, Bosne i Hercegovine. Po zanimanju je arhitektonski tehničar, a kako kaže, po opredeljenju pevač. Peva po klubovima, diskotekama, ali ističe da najviše voli svadbe. Napisao je komponovao nekoliko svojih pesama. Muzički uzori su mu Aco Pejović, Aca Lukas i Adil. Za sebe kaže da je uporan, ali da zna da bude stidljiv i tvrdoglav. Ljubitelj je kik boksa, fitnesa i šaha.

11. Teodora Toković ima 28 godina i dolazi iz Beograda. Završila je srednju tekstilnu školu ali joj je muzika najveća ljubav. Već deceniju se bavi pevanjem, radi i nastupa. Već se jednom takmičila u “Zvezdama Granda”. U slobodno vreme najviše voli da kuva i da ide u teretanu. Kao svoje najveće vrline navodi upornost i emotivnost, a mana joj je tvrdoglavost. Muzički uzori: Marija Šerifović i Ana Bekuta. Udata je i ima ćerku.

12. Šefki Jahjić ima 23 godine i živi u Subotici. Od malena svira klavijature, a u slobodno vreme igra sony sa društvom. Voli da pobeđuje, ali se ne ljuti kada izgubi, mada kaže da ume da bude naporan. Obožava da izlazi a to je najčešće odlazak u bioskop ili na večeru. Omiljeni pevači su mu Šaban Šaulić jer ima odlične pesme koje ne može baš svako da otpeva, ali i Toše Proeski, kog voli zbog specifične boje glasa. Oženjen je i ima ćerku.

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci