Zvezde granda 2018 – UŽIVO – (02. 06.) – emisija 36 – dueli: Dalje su prošli Aleksandar, Tijana, Šefki, Sara, Nemanja, Aleksandra, Antonio, Lejla, Svetlana, Boris, Marijana i Alem

ZVEZDE GRANDA | 02/06/2018


2018 – UŽIVO – (02. 06.) – emisija 36 – dueli: Dalje su prošli Aleksandar Ljubičić, Tijana Kadović, Šefki Jahjić, Sara Jelaš, Nemanja Bačilović, Aleksandra Saška Hajder, Antonio Kristofić, Lejla Zahirović, Svetlana Đukić, Boris Petrović, Marijana Jukić i Alem Kadić.

Novu epizodu “Zvezda Granda” obeležili su nastupi 10 duelista koji su se potrudili da oduševe članove žirija ne samo svojim talentom već i scenskim nastupom i neobičnim stajlingom. Pošto je konkurencija sve jača, činilo se na trenutke da žiri vodi računa o svakom detalju jer je samo četiri kandidata uspelo da se plasira direktno dalje.

U toku jednog ženskog duela došlo je do rasprave između Viki Miljković i Jelene Karleuše o tome koja ima prirodnu, a koja “kupljenu” zadnjicu. Pošto je diva primetila da Viki ima četvrtastu “pozadinu”, pevačica nije birala reči pa je uzvratila da je i ona mogla da ima veliku da je htela da ide kod hirurga.

Tagovi: , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci