Zvezde granda 2018 – 2019 – UŽIVO – (03. 11.) – emisija 7: Dalje su prošli Jovan, Enes, Danijel, Tijana Tina, Nevena, Jasmin, Kristina, Marina, Hamza, Snežana, Ivana i Nerka

ZVEZDE GRANDA | 03/11/2018


I ove subote očekuje vas još jedna uzbudljiva epizoda “”. Popularna šestorka i u ovoj emisiji bila je predana svom poslu, a neki članovi žirija već su počeli sa svojim časovima pevanja. Đorđe David je tako kandidatkinji žestoko pokazao kako treba da se peva, a nisu izostale ni čarke između članova žirija. Viki Miljković dobila je oštru kritiku od jednog kolege iz žirija, dok je Jelena Karleuša poneta atmosferom “iznela” Sašu Popovića sa scene. A verovali ili ne, Marija Šerifović, “oterala” je kandidata sa velike scene “Granda”, što je šokiralo sve u studiju.

U novoj epizodi “Zvezda Granda” takmičari su pokazali neverovatnu hrabrost i suprotstavili se članovima žirija. Jedna kandidatkinja napravila je pravi haos na sceni kad je otpevala pesmu “Bomba” uz koju je zaigrao i Saša Popović, a druga se nije složila sa mišljenjem žirija i rekla kako su pogrešili.

U ovoj epizodi dogodila su se mnoga iznenađenja, a jedno od njih je i da je Marijaodabrala kandidata kome nije znala ime i prezime. Posle vatrenih nastupa i korisnih saveta muzičkih stručnjaka mnogi kandidati su imali sreće da prođu dalje.

2018 – 2019 – UŽIVO – (03. 11.) – emisija 7: Dalje su prošli dalje: , , , , , , , , , , i .

Mentori kandidatima koji su prošli dalje:

Ana Bekuta:

Marija Šerifović: ,

Jelena Karleuša: , ,

Đorđe David:

Viki Miljković: ,

Saša Popović: , ,

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategorije: Najnovije vesti, Video Snimci